PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=318187}

Kyle XY

2006 - 2009
7,1 13 tys. ocen
7,1 10 1 13111
6,7 6 krytyków
Kyle XY
powrót do forum serialu Kyle XY

możecie podać mi tytuły kilku nowych seriali, które wciągają jak ten? Ostatnio oglądałem już PRISON BREAK

hyniox

wysoko stawiasz poprzeczke :-p chyba zaden serial tak nie wciaga bez roznicy wieku, plci i swiatopogladu :-) ale ok, polecam Sleeper Cell (chociaz nieco naiwny i zbyt amerykansko-patriotyczny to jednak w granicach tolerancji)

hyniox

ja poleciłabym serial z trochę innej beki:
"carnivale" ten wciągnął mnie tak bardzo, że gdyby nie miał tylko 24 odcinków (2 serie po 12 odcinków) obejrzałabym wszystkie w ciągu dwóch dni, ale szkoda trochę ;)
no i "invasion" mi się podoba, ale narazie obejrzałam tylko 5 odcinków, wiec nie mogę się wypowiedzieć o całym serialu, pozdrawiam

hyniox

Psych - z nowości :)
Veronica mars - jest super
my name is earl - śmieszny
how i met your mother - również smieszny
supernatural - bardzo dobry
Sporo jest fajowych :D

hyniox

Osobiscie ogladam:
1. Prison Break --) najlepszy ze wszystkich
2. Kyle XY --) wciaga jak cholera; coraz bardziej z kazdym odcinkiem
3. Supernatural --) fajny
4. Lost --) tez fajny, ale troche za duzo kombinuja tam z fabula
5. Smallville --) ten juz zaczalem ogladac kilka lat temu na TVN, potem odcinki z netu.... mi sie podoba, ale to trzeba lubic takie klimaty :)
6. Nightmares.And.Dreamscapes.Fro m.the.Stories.of.Stephen.King --) to ostatnio sciagnalem... troche przypomina opowiesci z krypty, ale mniej krwi i bardziej wciagajaca fabula :)

hyniox

obejrzyj sobie Rodzine Soprano, wciąga na maxa, tylko, że dużo tego już jest 77 odcinków. kryminalne zagadki las vegas są fajne.
a z tych sci fi to naprawdę fajny jest serial the 4400. miniserial o the triangle. jak skończe oglądać kyle'a to się zabiore za eureke, ponoć też fajne.

reaper

mnie rodzina soprano nie wciągneła totalnie... a eureka czeka... zobaczymy...

Aintha

eureke zacząłem oglądać. nic szczególnego, trochę głupi. spodziewałem się czegoś lepszego.

ocenił(a) serial na 6
reaper

no to podam seriale ktore ja polecam :D
1. prison break
2. lost
3. invasion
4. supernatural
5. heroes /serial dopiero zaczeli puszczac na nbc ale pilot super/
6. boston public troche starszy ale mimo wszystko wciaga :D

a mam zamiar jeszcze zaczac ogladac kylie xy, ghost whisperer, night stalker, the 4400 ;)

hyniox

a to zestaw moich ulubionych seriali:
- prison break
- lost
- gotowe na wszystko
- chirurdzy (greys anatomy)
- medium

zaczalem ogladac tez "carnivale" i "criminal minds" i zapowiadaja sie bardzo ciekawie....

hyniox

Ja osobiscie polecam:
- Lost - jak dla mnie nie ma lepszego
- 24 - rownie dobry jak powyzszy, z tym, ze fabula z zupelnie innej beczki
- Carnivale - niesamowity klimat, ogromna szkoda, ze zakonczony po 2 sezonach...
- Invasion - calkiem dobre sci-fi, niestety anulowane po I sezonie (podobnie jak Surface)
- Deadwood - fajny, westernowy klimat
- The 4400 - w sumie jedno z lepszych sci-fi jakie ogladalem (to tylko moje zdanie)
- Vanished - nowy serial tworcow PB, imho rowniez niezle nakrecony i wciagajacy
- The Nine - premiera w TV bedzie miala miejsce 4-go pazdz. (dzien premiery 3-go sezonu LOSTa); z tego co czytalem, szykuje sie dobry serial

ocenił(a) serial na 8
hyniox

DEXTER! - cos mi sie wydaje ze ten serial jest niedoceniany przez uzytkownikow filmweb