Kyle XY

2006 - 2009
7,1 13 tys. ocen
7,1 10 1 13127
6,7 3 krytyków
Kyle XY
powrót do forum serialu Kyle XY

możecie podać mi tytuły kilku nowych seriali, które wciągają jak ten? Ostatnio oglądałem już PRISON BREAK

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
hyniox

wysoko stawiasz poprzeczke :-p chyba zaden serial tak nie wciaga bez roznicy wieku, plci i swiatopogladu :-) ale ok, polecam Sleeper Cell (chociaz nieco naiwny i zbyt amerykansko-patriotyczny to jednak w granicach tolerancji)

hyniox

ja poleciłabym serial z trochę innej beki:
"carnivale" ten wciągnął mnie tak bardzo, że gdyby nie miał tylko 24 odcinków (2 serie po 12 odcinków) obejrzałabym wszystkie w ciągu dwóch dni, ale szkoda trochę ;)
no i "invasion" mi się podoba, ale narazie obejrzałam tylko 5 odcinków, wiec nie mogę się wypowiedzieć o całym serialu, pozdrawiam

hyniox

Psych - z nowości :)
Veronica mars - jest super
my name is earl - śmieszny
how i met your mother - również smieszny
supernatural - bardzo dobry
Sporo jest fajowych :D

hyniox

Osobiscie ogladam:
1. Prison Break --) najlepszy ze wszystkich
2. Kyle XY --) wciaga jak cholera; coraz bardziej z kazdym odcinkiem
3. Supernatural --) fajny
4. Lost --) tez fajny, ale troche za duzo kombinuja tam z fabula
5. Smallville --) ten juz zaczalem ogladac kilka lat temu na TVN, potem odcinki z netu.... mi sie podoba, ale to trzeba lubic takie klimaty :)
6. Nightmares.And.Dreamscapes.Fro m.the.Stories.of.Stephen.King --) to ostatnio sciagnalem... troche przypomina opowiesci z krypty, ale mniej krwi i bardziej wciagajaca fabula :)

hyniox

obejrzyj sobie Rodzine Soprano, wciąga na maxa, tylko, że dużo tego już jest 77 odcinków. kryminalne zagadki las vegas są fajne.
a z tych sci fi to naprawdę fajny jest serial the 4400. miniserial o the triangle. jak skończe oglądać kyle'a to się zabiore za eureke, ponoć też fajne.

reaper

mnie rodzina soprano nie wciągneła totalnie... a eureka czeka... zobaczymy...

Aintha

eureke zacząłem oglądać. nic szczególnego, trochę głupi. spodziewałem się czegoś lepszego.

ocenił(a) serial na 6
reaper

no to podam seriale ktore ja polecam :D
1. prison break
2. lost
3. invasion
4. supernatural
5. heroes /serial dopiero zaczeli puszczac na nbc ale pilot super/
6. boston public troche starszy ale mimo wszystko wciaga :D

a mam zamiar jeszcze zaczac ogladac kylie xy, ghost whisperer, night stalker, the 4400 ;)

hyniox

a to zestaw moich ulubionych seriali:
- prison break
- lost
- gotowe na wszystko
- chirurdzy (greys anatomy)
- medium

zaczalem ogladac tez "carnivale" i "criminal minds" i zapowiadaja sie bardzo ciekawie....

hyniox

Ja osobiscie polecam:
- Lost - jak dla mnie nie ma lepszego
- 24 - rownie dobry jak powyzszy, z tym, ze fabula z zupelnie innej beczki
- Carnivale - niesamowity klimat, ogromna szkoda, ze zakonczony po 2 sezonach...
- Invasion - calkiem dobre sci-fi, niestety anulowane po I sezonie (podobnie jak Surface)
- Deadwood - fajny, westernowy klimat
- The 4400 - w sumie jedno z lepszych sci-fi jakie ogladalem (to tylko moje zdanie)
- Vanished - nowy serial tworcow PB, imho rowniez niezle nakrecony i wciagajacy
- The Nine - premiera w TV bedzie miala miejsce 4-go pazdz. (dzien premiery 3-go sezonu LOSTa); z tego co czytalem, szykuje sie dobry serial

ocenił(a) serial na 8
hyniox

DEXTER! - cos mi sie wydaje ze ten serial jest niedoceniany przez uzytkownikow filmweb