Piatkowy odcinek (119 odc), pokazal ze niestety final tej dramatycznej serii zapowiada sie tak jak przewidywano po obejrzeniu w necie videa w ktorym sa pokazane momenty slub Saul & Mónica a Altagracia topiaca sie w morzu. Ale mi sie zdaje , ze taki final jest malo prawdopodobny zwlaszcza po ostatnim wpisie Aracely Aràmbula i sugestii czy jestesmy gotowi na La Doña 2 temporada...Aracely jakby nam chciala powiedziec ze final bedzie niespodziewany taki jakiego nie bierzemy pod uwage jak rowniez ze historia bedzie kontynuowana. . Wracajac do tematu samej La Doña, juz czwartkowa zapowiedz poniedzialkowego finalu chociaz krotka, to dala wiele do myslenia - Altagracia w akcie desperacji uzbrojona celujaca z oddali w mezczyzne ktorego tak kocha w Saul Aguirre...czy strzeli, czy odwazy sie go zabic? Czy bedzie miala smialosc odebrac swojej corce Mónica ukochanego meczyzne? To sie okaze juz 1 maja w poniedzialek jak rowniez zweryfikuje czy ow video psujace final #LaDoña jest alternatywnym finalem, czy tez faktycznie takie bedzie zakonczenie... A moze i sie okazac po prostu kogos sabotazem.
120 ostatni odcinek juz 1 maja Telemundo (usa) nie przegapie z pewnoscia.
Z pewnoscia tak ale nie bede podawac nazw stron nie bede nikomu tu robila "reklamy" ja ogladalam od pierwszego odcinka La Doña na web stronie Telemundo punktualnie w trakcie emisjii (i jak rowniez w momencie facebook'owej publikacji - la doña) szczerze dla mnie to funkcjonuje idealnie be zadnego zarzutu (mam wszystkie odcinki nagrane wiec moge sobie dowoli ogladac i wracac do tej telenoveli/serii kiedy mi tylko czas na to pozwoli.) A propo w poniedzialek 1 maja byl ostatni juz odcinek (120odcinek) La Doña
Poszukaj w necie , jest tyle tych stron oferujacych mozliwosc ogladania seriali zarowno telerisy jak i Telemundo. Ja uzywam albo oficjalna strone web Telemundo, a jesli jest jakis klopot z odswiezeniem stronki ze sie przywiesza to w zapasie mam (3 aplikacje) gdzie mozna na zywo ogladac i jedna aplikacja bogata w ilosc narco/novel serii i meksykanskie, jak i kolumbijskie itp... i w ow apce tez mam skompletowana La doña...