To juz potwierdzone info, ze la querida del centauro 2 temporada premiera ma miejsce 2 maja usa Telemundo 9pm/8c wskakuje na miejsce la doña... Juz nie moge sie doczekac
Obejrzalam najnowsze promo la querida del centauro 2 i oniemialam bo te zapowiedzi szykuja wiele niespodziewanych zwrotow akcji, zapowiada sie super El Centauro wraz z swoim synem Emilio planujacy zemste na Yolanda i jej bliskich... Ten moment kiedy wysadza chate w powietrze,kiedy Yolanda jest w windzie slyszy tylko glos El Centauro ale nie widzac go slucha jak mowi " ze fajna ma sukienke w kwiatuszki", kolejna czesc promo kiedy Yolanda wali w drzwi przerazona,i tez jest scenka pokazana El Centauro mowiacy ze doprowadzi ja do takiego stanu ze pozabija wszystkich ale nim do tego dojdzie chce z niej zrobic kompletna wariatke oblakana.. Warto bylo czekac tyle, Teleset/Telemundo postarali sie stworzyli wspaniala serie, oryginalna historia,pelna akcji,w tle zemsta,romanse i milosc a takze walka o przetrwanie... Coz pozostaje mi dodac nie zamierzam przegapic ani 1 odcinka ta mega super serie ma to wszystko to co lubie najbardziej.. I odliczam dni do premiery!
Premiera bedzie miec miejsce tuz po zakonczeniu la doña 9pm/8c (9pm Miami/8c Los Angeles)
Bo na miejsce la doña 8pm/7c bedzie premierowo serie muzyczne wielki nadchodzacy hit Telemundo Guerra de Ídolos..
Jak to gdzie? Na web stronie Telemundo jeszcze mam specjalna aplikacje w telefonie jak i w tablecie z dostepem do wielu narco-serii i tez seriali...Kazda seria jest uporzadkowana alfabetycznie wiec nie mam klopotu z szukaniem...
m.in el señor de los cielos (4 sezony w calosci), El Chema (1 sezon w calosci), Señora Acero (3 sezony w calosci), camelia la texana, la viuda negra (2 sezony), la reina del sur, la querida del centauro, la esquina del diablo, dueños del paraiso, ingobernable, la doña, sin senos no hay paraíso, sin senos si hay paraíso, ojo por ojo...
i wiecej i wiecej serii w typie narco! (kryminalne serie) i tez serie ( np. La Doña),wiec sobie wracam pamiecia do serii i tez przegladam inne konkurencyjnych kanalow tv dla rozeznania i z tych innych to tylko godna polecenia jest - La Viuda Negra ( najlepszy jak dla mnie to 1 sezon) z Ana Serradillo....(pokazana historia Griselda Blanco zwana tez " la reina de la cocaína")
Wielu oglada telenovele na roznych stronach gdzie osoby regularnie sa publikowane odcinki jest wiele takich stron, wystarczy poszukac w necie bo ja tu nie bede nikomu robic reklamy.
Mnie nie interesuja telerisy produkcje i ogladam sobie na stronie telemundo wszystko co obecnie emituja : la doña , el capo ( po sciagnieciu La Fan z ramowki telemundo, telenovela jedna z nielicznych ze jak mus to mus to trzeba obejrzec brakujace odcinki , bo nikt nie wie czy telemundo omieszka dac ciag dalszy La Fan w necie korzystajac z sprawdzonego portalu jednego z najwiekszych pod wzgledem wstawiania/publikowania odcinkow zreszta jej zalozyciel to moj przyjaciel.)
Od poniedzialku zaczne ogladanie najswiezsza telemundo produkcje Guerra de ídolos (Wojna Idoli - Price of Fame/War of Idols) juz obejrzalam 2 pierwsze odcinki i jestem wniebowzieta jakoscia tej produkcji a artysci 1klasa! Teraz tylko juz czekam na wtorek 2 maja by stracic glowe dla La querida del Centauro 2 temporada.... To jest to co lubie, co mi sie podoba, co mnie pasjonuje i co mnie ciagnie przed ekran.. Bo wlasnie taka jest la querida del centauro :)
Mi na stronie telemudno wyskakuje " Geographic Restriction This content is not available in your location " ;/.
No to w takim razie poszukaj w necie stron , na ktorych osoby codziennie wstawiaja odcinki.. A jaka telenovela konkretna cie interesuje?
Już nie mogę się doczekać!! ja widziałam na jednym ze zwiastunów Yolandę i Centaura biorących ślub:OO
https://www.youtube.com/watch?v=sQiqmIfWeus
1 minuta
Zgadza sie, jest kilka zwiastunow + wywiady z aktorami i w tle pokazane sa poszczegolne momenty, sceny dokladnie tak Yolanda & Gerardo wezma slub, mam wszystkie zwiastuny filmiki promo w laptopie a takze 1-szego
odcinka 2 temporady pierwsze 30 minut i juz obejrzalam i la querida del centauro 2 jest po prostu megaaaaaaa! Nie zdradze nic , jestem oszolomiona nic tylko pogratulowac Teleset/Sony Pictures & Telemundo wykonali kawal swietnej roboty.. Zreszta po odbytej rozmowie z administatorami oficjalnego fb/twittera/instagrama la querida del centauro (pracownicy pr telemundo) moge tylko powiedziec ze ten sezon zapowiada sie dluzszy od 1 temporady, do wielkiego boom premiery pozostalo juz nie wiele :)
Bo el gran estreno - jest 2 maja
Co moge jeszcze dodac , ta temporada bedzie opiewala o wiele zwrotow akcji co nie jest zadna tajemnica El Centauro pragnie sie zemscic i wraz ze swoim synem Emilio chca sprawic zeby wszyscy uwazali ze Yolanda postradala rozum ze jest wariatka El Centauro z obsesji jest gotow na wszystko a cel uswieca srodki jego obsesja i chec zemsty to glowne motywy przewodnie 2 temporady, Yolanda bedzie porwana, Gerardo bedzie posadzony o morderstwo i bedzie zmuszony uciekac i zarazem walczyc o to by udowodnic swoja niewinnosc, corka Yolandy Cristina bedzie o wiele bardziej zbuntowana...a takze nowa protagonistka (Sandra Echeverría) w roli Ana pojawia sie w sezonie 2 aby pomscic smierc swego ojca El Cirujano , ktorego z zimna krwia (1sezon) zabil El Centauro, a takze odzyskac pieniadze i przejac kontrole nad "biznesem" nad tym co jej prawnie sie nalezy jako corce jednego z najwiekszych handlarzy narkotykow i co stanie sie jej i obsesja by zabic El Centauro a takze pojawia sie slynny z zwiastunow "Doktorek" ktory bedzie wspolpracowac z El Centauro ktory bedziie robil eksperymenty (nie za darmo) El Centauro zaplaci kazda sume za to by pomogl mu zrobic z Yolandy oblakana wariatke, na jednym z ostatnich zwiastunow (+ wywiad z aktorem Humberto Zurita) sam aktor powiedzial ze mozemy zaliczyc la querida del centauro 2 do rodzaju thrillera...
wiec ta 2 temporada zapowiada sie byc istna petarda! Ja z pewnoscia nie przegapie
Malo tego po odbytej rozmowie na fb z kilkoma aktorami #lqdc2 wiem o wiele wiecej niz inni ktorzy to sledza i ogladaja súper serie mam pokazna galerie zdjec i video z planu cos w rodzaju #behindthescenes ktore nie byly nigdzie publikowane dotad (ani twitter, instagram czy fb) mam swoja zamknieta sekretna grupe na fb w ktorej sa aktorzy z #lqdc2 i dzieki temu wiem kto kogo gra, i kiedy ich postac sie pojawi ... Wiec warto wspierac telemundo, aktorow i nawet statystow bo to na serio super ludzie mili i bardzo otwarci. To nie moja 1 grupa mam takze grupy - super serie El Chema, El señor de los Cielos, Sin senos sí hay Paraíso 2, Señora Acero 4 La Coyote a takze Guerra de ídolos, La Doña, La Fan & El Capo i w wiekszosci z grup mam pokazna obsade aktorow nie jakies fakes nie nie grupy sa zamkniete sekretne i by sie dostac trzeba byc dodanym przez administratorow po wczesniejszej weryfikacji. Tak wiec teraz glownie skupiam sie priorytetowo na mojej grupie la querida del centauro gdzie jest juz ponad 37 tysiecy osob i liczba wciaz rosnie.