PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=753680}
7,4 29  ocen
7,4 10 1 29

La Querida Del Centauro
powrót do forum serialu La Querida Del Centauro

Przed premierowo 24minuty la querida del centauro 2 temporada 1 - szego odcinka jestem po prostu zachwycona jakoscia, produkcja, gra aktorow, watkami wszystko pieczolowicie dopracowane.. Dokladnie 1 odcinek na samym poczatku nawiazuje do odcinka finalowego 1 temporady wiec mamy uwiezionych Yolanda, Gerardo, Tania, Vicente El Centauro ktory nie ma litosci dla tej ktora go zdradzila i widzimy tez jego "ludzi uzbrojonych", corka Yolanda pojawia sie po uprzednim uwolnieniu i wydostaniu sie z miejsca gdzie ja zakneblowano a takze zjawia sie syn El Centauro César owladniety checia zemsty na swoim ojcu za zabicie mu matki a swojej zony Julia Peńa de Garcia...w miedzyczasie Cristina pomaga swoim bliskim uwolnic sie i uciekaja
niestety nie bylo dane César Garcia pomscic matke kiedy juz chcial strzelic do ojca jego ludzie zabili go, a El Centauro w odwecie z zimna krwia zabil tych swoich "ludzi" ktorzy zabili mu syna. Nastepnie jest i nawiazanie do 1 temporady final kiedy to juz nie wiele brakuje by El centauro zabil yolanda vicente tania i cristina kiedy nagle zjawia sie Gerardo i raz po raz strzela do Benedicto ten upada i zostaje zabrany i uratowany przez swego syna Emilio. Final piekny szczesliwa Yolanda i Gerardo...i akcja przeskakuje o 2 lata mamy poscig, El Centauro i jego syn scigani przez wszystkie mozliwe organy scigania.. I mamy sceny pelne adrenaliny akcja i wiecej akcji strzelanina, poscigi, i ta niepewnosc zlapia ich? A moze jednak ...az w koncu jest moment w chacie El Centauro symulujacy ze jesli umrze on to umra wszyscy... Owiniety materialami wybuchowymi doprowadza do eksplozji (po obejrzanych zwiastunach w ktorych pojawiala sie ta scena z wybuchem to az mnie przeszywala gesia skorka) i mamy tez juz zapowiedziany powrot Yolanda , Gerardo i ich rodzina Cristina & El Gato wracaja do Meksyku bo wg wladz juz nic i nikt im nie zagraza...( oj bedzie sie dzialo) wiec moge dodac tylko juz we wtorek 2 maja premierowo la querida del centauro 2 temporada, i na pewno nie przegapie ani jednego odcinka...bo ra super serie/thriller bedzie trzymac mnie w napieciu od poczatku do konca...