PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=96171}

Laboratorium Dextera

Dexter's Laboratory
1996 - 2003
7,4 39 tys. ocen
7,4 10 1 39367
8,1 23 krytyków
Laboratorium Dextera
powrót do forum serialu Laboratorium Dextera

Widziałem kilka odcinków jak m.in główni bohaterowie zamieniają się w potwory czy jak księżyc
się rozbił koło ich domu.Naprawdę po takiej bajce można mieć koszmary.

P.S Nie mogę uwierzyć że Hanna Barbera wytwórnia takich legendarnych kreskówek jak
Flintstonowie czy Scooby Doo zrobiło to coś.

ocenił(a) serial na 10

Nie chciałbym Cię obrazić ale pisząc takie bzdury obrażasz twórców tej kreskówi, a ponieważ oni sami raczej nie mogą obronić się przed Twoim bzdurnymi zarzutami to ja poczuwam się do obowiązku wyręczenia ich w tym. Skupiając się na spadającym księżycu i potworach chyba nie zwróciłeś uwagi, że ta bajka jest o chłopcu, który ma pod domem ogromne laboratorium i konstruuje w nim przekozackie wynalazki. To rozwija dziecięcą kreatywność. Jestem pewien, że ta bajka zrobiła znacznie więcej dla popularności ścisłych, innowacyjnych kierunków studiów niż ostatnie rządowe programy. A co do tych koszmarów, że to niby źle bardzo jak bajka straszy, to sam sobie zaprzeczyłeś przeciwstawiając Dextera "legendarnemu" Scooby Doo.

ocenił(a) serial na 10
bogdanjacek

hahahaha 10/10 za ten komentarz <3

Ale Scooby chrupki w Dexterze też były.

A kto powiedział, że bajki są dla dzieci? Spójrz na Władców much - to jest akurat animacja dla doroslych.

ocenił(a) serial na 8
beciami

"Włatcy mÓch" to kretyńskie dziadostwo nie dla dorosłych, ale dla gimbazjalistów. Jeżeli chodzi o bajki dla dorosłych, to polecam takie tytuły jak "South Park" czy "Family Guy" a nie takie dziadostwo.

Szatan1997

SP - racja, obejrzałam już wszystkie odcinki, ale dzięki. ;) Polecam też American Dad.

Gorszymi elementami "Laboratorium Dextera" od tego co wymieniłeś jest niesmaczny humor. Generalnie ten serial to mózgotrzep, podobnie jak późniejszy twór tego samego reżysera, "Hotel Transylwania". Wielu ludziom (w tym mnie) nie podoba się ten rodzaj humoru.