PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10054678}
5,0 2,6 tys. ocen
5,0 10 1 2618
3,7 3 krytyków
Langer
powrót do forum serialu Langer

Serial się rozkręca. Nie czytałem książki, oglądałem tylko Chyłkę. Ale końcówka drugiego odcinka kończy się w takim momencie, że nie mogę się doczekać następnej części. Boczarska jako prokurator to kawał drania, świetna w tej roli. Tylko po co Adamczyk nosi kolczyk w uchu, nie mam pojęcia. A Langer potrafi zmrozić swym zachowaniem . Poza tym idzie to wszystko swoim tempem , zobaczę co dalej.

ocenił(a) serial na 10
lutek

Zgadzam się serial zajebisty wręcz się można w niego wkręcić nie można doczekać się kontynuacji. Dla mnie Langer to odzwierciedlenie takiego Hannibala Lectera. Jego ubieranie się, chirurgiczna precyzja, zachowanie. A ta Nina? Gdy tylko się pojawiła miałam odczucie jakby się pojawiła Bedelia z Hannibala (Serial)

ocenił(a) serial na 1
lutek

Proponuję jednak zobaczyć tekst napisany przez Mroza. Tam jest ciekawiej. Tutaj wszystko jak dla głupich wysypane na początku. Nic nie zaskakuje. Rozbieżności są ogromne. Langer jest słodkim dzieciakiem w serialu w porównaniu do tekstu w którym jest naprawdę mrocznie. Mordowanie dzieci, młodość Langera.

ocenił(a) serial na 7
Dedoslaw

Oceniasz tak nisko, iż nie zgadza się z treścią książki czy dlatego, że masz jakieś zastrzeżenia do gry aktorskiej, scenografii, muzyki, montażu.