PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566643}
8,1 32  oceny
8,1 10 1 32
Las Aparicio
powrót do forum serialu Las Aparicio

Witam zna ktoś może jakąś Polską stronę na której można obejrzeć całe odcinki tego serialu ?
bo niestety na stronie www.argostv.com wyskakuje informacja że film jest niedostępny w moim kraju ;(
mam nadzieję że ktoś będzie w stanie mi pomóc ;p
Pozdrawiam

mloda40784

ja co najwyżej mogę polecić stronę gdzie można obejrzeć serial z napisami angielskimi tylko że nie są to całe odcinki a raczej takie trochę skrócone przedstawiające przede wszystkim wątek Juli i Mariany. I trzeba sobie po kolei szukać epilogów ( jest ich ogólnie od 1 do 120 i z tego co zauważyłam brakuje w numeracji chyba 4). Ale z góry bardzo polecam! Rewelacyjny serial!
http://www.dailymotion.com/related/xewrv4/1?videoid=25043728&relatedtype=related &related_algo=behavior-meta2

decia77

o co chodzi wgl w tym serialu ??

tysia1316

tak w dużym skrócie: Są dwie przyjaciółki Julia i Mariana. Julia pochodzi z rodziny Aparicio i ma chłopaka Armando. Jednak w pewnej chwili zakochuje się w swojej najlepszej przyjaciółce (która jest lesbijką i od lat kocha się w Julii). Następnie jest rozdarta pomiędzy Armando i Mariane i nie wie kogo wybrać. I tak ogólnie toczą się ich perypetie.
Sorki ale chyba nie za bardz potrafię opisać ten serial.

decia77

jak się zakończył serial ??

ocenił(a) serial na 10
tysia1316

serial zakończył się pięknym ślubem Juli i Mariany, który miał odbyć się w ogrodzie rodziny Aparicio, ale Mariana wymykając się potajemnie podczas przygotowań, aby rozważyć raz jeszcze to co powiedział jej ojciec zanim odszedł, postanowiła że razem z Jul przypieczętują swoją miłość na papierze, w katedrze w stolicy Meksyku wśród innych par homoseksualnych :) ..później oczywiście wróciły na przyjęcie wraz z częścią rodziny która przybyła razem z Julią szukając zaginionej Mariany :)

ocenił(a) serial na 10
moniaPolonia

jeśli ktoś byłby zainteresowany obejrzeniem serialu, a osobiście bardzo polecam, to od jakiegoś czasu są już dostępne całe odcinki po hiszpańsku do obejrzenia na _dailymotion_ oraz, w tym roku pod koniec lutego, będzie miała miejsce premiera filmu Las Aparicio oparta na wcześniejszej serii o tym tytule :)

moniaPolonia

a można gdzieś znaleźć film z angielskimi napisami? :)