Witam zna ktoś może jakąś Polską stronę na której można obejrzeć całe odcinki tego serialu ?
bo niestety na stronie www.argostv.com wyskakuje informacja że film jest niedostępny w moim kraju ;(
mam nadzieję że ktoś będzie w stanie mi pomóc ;p
Pozdrawiam
ja co najwyżej mogę polecić stronę gdzie można obejrzeć serial z napisami angielskimi tylko że nie są to całe odcinki a raczej takie trochę skrócone przedstawiające przede wszystkim wątek Juli i Mariany. I trzeba sobie po kolei szukać epilogów ( jest ich ogólnie od 1 do 120 i z tego co zauważyłam brakuje w numeracji chyba 4). Ale z góry bardzo polecam! Rewelacyjny serial!
http://www.dailymotion.com/related/xewrv4/1?videoid=25043728&relatedtype=related &related_algo=behavior-meta2
tak w dużym skrócie: Są dwie przyjaciółki Julia i Mariana. Julia pochodzi z rodziny Aparicio i ma chłopaka Armando. Jednak w pewnej chwili zakochuje się w swojej najlepszej przyjaciółce (która jest lesbijką i od lat kocha się w Julii). Następnie jest rozdarta pomiędzy Armando i Mariane i nie wie kogo wybrać. I tak ogólnie toczą się ich perypetie.
Sorki ale chyba nie za bardz potrafię opisać ten serial.
serial zakończył się pięknym ślubem Juli i Mariany, który miał odbyć się w ogrodzie rodziny Aparicio, ale Mariana wymykając się potajemnie podczas przygotowań, aby rozważyć raz jeszcze to co powiedział jej ojciec zanim odszedł, postanowiła że razem z Jul przypieczętują swoją miłość na papierze, w katedrze w stolicy Meksyku wśród innych par homoseksualnych :) ..później oczywiście wróciły na przyjęcie wraz z częścią rodziny która przybyła razem z Julią szukając zaginionej Mariany :)
jeśli ktoś byłby zainteresowany obejrzeniem serialu, a osobiście bardzo polecam, to od jakiegoś czasu są już dostępne całe odcinki po hiszpańsku do obejrzenia na _dailymotion_ oraz, w tym roku pod koniec lutego, będzie miała miejsce premiera filmu Las Aparicio oparta na wcześniejszej serii o tym tytule :)