Mi tylko raz/dwa razy w tygodniu na nickelodeon HD. Nie rozumiem tego. Zobaczcie choćby ile
fanów na filmweb ma Korra i porównajcie z takim syfem jak "Sanjay i Craig", "Fred Szczęściarz", czy
"Piekaczki". No co to w ogóle jest, jeśli patrzeć na oglądalność to raczej Korra powinna lecieć
częściej.
Cóż Legenda Korry nie za bardzo pasuje do Spongboba i tych chłamowatych seriali. Przeciętny wiek widzów nickelodeon to 10 lat więc się nie dziw...
Cóż Legenda Korry nie za bardzo pasuje do Spongboba i tych chłamowatych seriali. Przeciętny wiek widzów nickelodeon to 10 lat więc się nie dziw...
W sumie masz rację, jest coraz mniej seriali typu iCarly i innych dla starszej widowni, a coraz więcej dziecinnych kreskówek. Jak na to patrze to cieszę się, że wychowałem się na kreskówkach typu Tom & Jerry, a nie na tej beznadziei.
Tak sczerze, to seriale typu iCarly są okropne.Żenujący poziom humoru i ogólne zdebilenie bijące od tych tworów jest przerażające. Na nicku kiedyś leciało kilka świetnych animacji (choćby legenda korry,aanga czy nawet SpongeBob),ale teraz zastępują je porankiem z Dorą,czy wspomnianymi wyżej tworami filmopodobnymi. PS Legendę Korry zawsze można obejrzeć na necie.Szkoda tylko ,że nie po polsku bo dubbing był całkiem dobry. No,ale nie ma tego złego,jacyś zapaleńcy robią napisy.
Masz rację, dla mnie też jest to beznadziejne i sam tego nie oglądam, ale z pewnością przyciąga starszą widownię niż Dora, czy poekaczki. Więc już wolę iCarly. A jeśli chodzi o Legendę Aanga to mimo, że oglądałem animację przynajmniej z 10 razy. To wciąż oglądam to codziennie na Nick HD o 20.55.