Wyciekła lista odcinków 1 sezonu LoK:
Chapter 1 Welcome to Republic City
Chapter 2 A Leaf in the Wind
Chapter 3 The Revelation
Chapter 4 The Voice in the Night
Chapter 5 The Spirit of the Competition
Chapter 6 And The Winner Is…
Chapter 7 Skeletons in the Closet
Chapter 8 The Will of the Firelord
Chapter 9 Tahno’s Love Triad
Chapter 10 Festival of White Lotus Bloom
Chapter 11 The Avatar’s Promised
Chapter 12 Rebirth
Odcinek 7 będzie w jakiś sposób nawiązywał do Zuko (w tym epizodzie będzie również dubbingował Dante Basco, czyli Zuko A:TLA).
Co o tym myślicie?
bedzie ciekawie :D ale tylko chyba bedzie 1 sezon air jak sie nie myle bo wiecej chyba nie zrobia bo korra opanowala wszystkie zywioly oprocz powietrza Dante Basco ma genialny glos :D ciekawi mnie rebirth pewne jest to ze korra spotka aanga jak aang spotkal roko
W sobotę odcinek będzie emitowany o 18 naszego czasu, więc może już o 19 będzie można go pobrać? :)
A jutro zostaną odblokowane kolejne lokacje w interaktywnej mapie Republic City na nick.com. W końcu!! :D
ciekawe kiedy bedzie odcinekz aangiem moze opwie jakas historie jak roko z sozinem tak moze aang z zuko x)
Raczej do 19, bo pewnie dopiero wtedy będzie dostępne w internecie :( Oczywiście, jeżeli wszystko dobrze pójdzie, a jakiś Amerykanin to nagra.
W każdym razie klipy do 3 odcinka wyglądają świetnie (rozszerzona wersja klipu, w którym Mako przychodzi do Korry podczas jej ćwiczeń i klip, w którym Mako i Korra jadą na Nadze, szukając Bolina. Nawiasem mówiąc, Mako kompletnie mnie rozwalił, gdy próbował się skradać niczym szpieg mówiąc do Korry: "Be cautious!", a Korra w tym czasie kopnięciem wyważyła drzwi XD)
Ja tam się pytam - dlaczego na filmwebie dalej nie możemy ocenić serialu? :(
Ale to jeszcze nie potwierdzone nazwy. Wszystko się może jeszcze zmienić, albo w ogóle okazać się wymysłem fanów.
Ludzie, ludzie!! Zuko żyje!! :D :D :D Ma 87 lat i kilka lat wcześniej zrzekł się tronu na rzecz swojej córki, która została Firelordem/Firelady (nie wiem jaka będzie dla niej nazwa XD). To może tłumaczyć odcinek "The Will of the Firelord". Mam nadzieję, że w trakcie serialu Zuko nie umrze... A tu gif z jego pomnikiem w Republic City - http://27.media.tumblr.com/tumblr_m2sso7R0Ha1r1w4gno1_500.gif
Ponadto w Republic City istnieje firma CABBAGE CORP, która produkuje CABBAGE CARS. Czyżby nasz ukochany sprzedawca kapustki dorobił się fortuny w branży samochodowej? :D
W ogóle świetny pomysł z tym miastem ! Chyba najbardziej jak dotąd podobała mi się lekcja wody i powietrza ;)) Dobrze byłoby jakby na arenie pro-bendingu pokazali szersze możliwości z tym związane. Ja niewyobrażam sobie Zuko w takim wieku :P Ciekaw jestem czy jego córka to druga Azula i z kim ją ma, z Mia? Ale jakby trochę pomnik Zuko znajduję się w "obskurnej" ulicy podczas gdy pomnik Aanga świeci chwałą, ale w końcu to avatar :) Czekamy na pozostałe lokacje. A o której mniej więcej czasu polskiego nowy odcinek dziś?
Jego pomnik nie jest w obskurnej ulicy :P Jest w dzielnicy biznesowej ;) Jego córka na pewno nie jest drugą Azulą, bo przecież w ogóle nie oddałby jej tronu :P Ponadto jestem pewna, że on od początku poświęcał swoim dzieciom (jeśli miał więcej :P) więcej czasu niż jego ojciec oraz okazywał im miłość :P Nie popełniłby błędu Ozaia :P No i pewnie matką jego córki jest Mai :)
Jak do tej pory mieliśmy trening powietrza i wody, brakuje nam jeszcze ziemi i ognia (pewnie przedstawi nam je Mako i Bolin). Ale faktycznie, byłoby super, gdyby była taka "minigierka" na arenie pro-bendingu! :D
Próbuję sobie wyobrazić Zuzu w wieku 87 lat... XD Rany, brzmi to wszystko abstrakcyjnie :P
Jak już wcześniej mówiłam, na stronie Nick wczoraj w końcu odblokowali 3 kolejne lokacje na mapie interaktywnej :)
Kiedy była ta lekcja wody? Ja pamiętam tylko jak w drugim odcinku miała lekcje powietrza od Tenzina.