PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=590629}

Legenda Korry

The Legend of Korra
2012 - 2014
7,7 13 tys. ocen
7,7 10 1 13003
8,0 6 krytyków
Legenda Korry
powrót do forum serialu Legenda Korry

Mako musiał mieć coś nie tak, skoro była z nim w związku zarówno Asami jak i Korra i obie jednoznacznie stwierdziły, że nie chcą mieć już do czynienia z facetami :P (hehe).

ocenił(a) serial na 9
szarosen

Nie powiedziano, że nie chcą mieć do czynienia z facetami. To, że na zakończeniu pokazano nasze drogie panie jako para nie znaczy, że w przyszłości nie mogą zerwać ze sobą i rozpocząć romans z kimś innym - w tym też z jakimś facetem. Nie skazujcie je od razu na lesbijki bo one są biseksualne.

olnama11

Szlag mnie trafi... Specjalnie dodałam "lol" na początku wypowiedzi i "hehe" na zakończeniu, żeby było wyraźnie widać, że to żart. Wiedziałam, że mimo wszystko ktoś to weźmie na poważnie. Po prostu wiedziałam, że dostanę dokładnie taki komentarz w odpowiedzi. ;_;

ocenił(a) serial na 9
szarosen

Mi się podoba że pierwszy raz w serialach animowanych przełamano temat homo i zaczęto ukazywać że istnieją osoby innej orientacji na świecie.(w Polsce przyda się trochę takich animacji)

ocenił(a) serial na 7
Hozier

Tak właściwie to nie. Nie znam się dokładnie, ale "Steven Universe" na pewno był pierwszy z Ruby i Szafir oraz z Rose i Perłą.

ocenił(a) serial na 9
CheeseAndSugar

Nie oglądałam tego serialu, ale też o tym słyszałam. I jeszcze chyba coś w ,,Porze na przygodę" też coś między jakąś księżniczka a Marceliną się dzieje :)

ocenił(a) serial na 7
olnama11

Polecam serial, ale radzę zacząć od końcówki pierwszej połowy pierwszego sezonu. Trzeba mieć też cierpliwość, bo to wszystko jest pokazane okiem dziecka. Co do "Pory na przygodę" miały być parą, ale koniec końców Cartoon Network się nie zgodziło. Jednak fanartów jest spooooro.

ocenił(a) serial na 9
CheeseAndSugar

Jak znajdę czas to na pewno obejrzę :)