Mam pytanie. Czy ktoś będzie robił napisy do 2 księgi? Czy trzeba będzie czekać do końca października? Pytam bo jestem ciekawa i bardzo lubię korrę ale z angolem średnio idzie.... :)
Spokojnie ;) Polskie napisy już są robione z tego co wiem do pierwszych 2-óch epków. Nie wiem ile to potrwa ale myślę, że do końca tygodnia powinny się ukazać :)
Na pewno nie ja :P Swego czasu zrobiłem napisy Do 2 ksiąg TLA w miesiąc i powiedziałem sobie, że więcej nie zrobię i tego się na razie trzymam. A co tego kto robi to nie mam pojęcia kto tworzy te napisy :P Nie znam typa który to robi...
Serio? Nawet nie wiesz jak się cieszę !!! Bardzo jestem ciekawa o co dokładnie chodzi w dialogach bo po obrazkach ciężko zrozumieć ;D
Witam
Napisy do odcinka 1 i 2 właśnie przed chwilą dodałam na stronę napisy24
W najbliższym czasie postaram się przetłumaczyć napisy do odcinka trzeciego.
Jak się komuś spieszy to są napisy polskie do 3 odcinka, jednakże tylko na stronie zawierającej w tytule zwierzę futerkowe, którego regulamin filmwebu nie trawi.
a ktoś te napisy wstawi bo ja próbowałam ściągnąć ale nie mogę sie zarejestrować :(
Dziwne, bo nijak nie pasują do tej wersji. :D Ktoś już to pisał w tym temacie. :D
W programie SubEdit-Player w trakcie tłumaczenia napisy chodzą dobrze i pasują do wersji. Jednak wiem, że gdy odtwarzam odcinek w innym programie - np. BESTplayer napisy znacznie się spóźniają. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale jeśli się dowiem i uda mi się to naprawić na pewno uaktualnię napisy ;)
Póki co po prostu trzeba ręcznie przesuwać napisy do przodu (w programie BESTplayer jest taka opcja) lub spróbować oglądać odcinek na SubEditicie gdzie napisy powinny działać poprawnie (przynajmniej mi działają poprawnie). Można też poczekać na lepsze napisy niż moje ;)
Mógłby ktoś podesłać mi namiary na napisy do pierwszych dwóch odcinków w wersji 'the.legend.of.korra.s02e01-e02.720p.hdtv.x264-w4f' ? Ściągnąłem jedne z 24, jednak nie są dobrze dopasowane (teraz jak patrzę to już ich nawet nie ma). Pomocyy, bo bardzo chcę już obejrzeć Korrę :D
http://korratv.tk/loks02.html Tu masz online wszystkie 3 odcinki z polskimi napisami ;)
Czasem tam tak jest. Zanim włączysz odcinek to wyloguj się z kont google (YouTube, Gmail etc.). Taki zabieg powinien pomóc ;)