PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=590629}

Legenda Korry

The Legend of Korra
2012 - 2014
7,7 13 tys. ocen
7,7 10 1 13003
8,0 6 krytyków
Legenda Korry
powrót do forum serialu Legenda Korry

Odcinki Korry

ocenił(a) serial na 10

Mam pytanie. Czy ktoś będzie robił napisy do 2 księgi? Czy trzeba będzie czekać do końca października? Pytam bo jestem ciekawa i bardzo lubię korrę ale z angolem średnio idzie.... :)

ocenił(a) serial na 7
Zelcia22

Spokojnie ;) Polskie napisy już są robione z tego co wiem do pierwszych 2-óch epków. Nie wiem ile to potrwa ale myślę, że do końca tygodnia powinny się ukazać :)

ocenił(a) serial na 9
Straiker07

Kto tłumaczy?

ocenił(a) serial na 7
kotek1489

Na pewno nie ja :P Swego czasu zrobiłem napisy Do 2 ksiąg TLA w miesiąc i powiedziałem sobie, że więcej nie zrobię i tego się na razie trzymam. A co tego kto robi to nie mam pojęcia kto tworzy te napisy :P Nie znam typa który to robi...

ocenił(a) serial na 10
Straiker07

Serio? Nawet nie wiesz jak się cieszę !!! Bardzo jestem ciekawa o co dokładnie chodzi w dialogach bo po obrazkach ciężko zrozumieć ;D

ocenił(a) serial na 10
Zelcia22

Jeśli ktoś znajdzie Korrę z napisami, to jakby mógł, to by dał link ; )

ocenił(a) serial na 7
Wikaa_161

Jak już to będą same napisy, które będzie można sobie ściągnąć :P

ocenił(a) serial na 9
Zelcia22

I jak? Są napisy?

ocenił(a) serial na 10
RobertSolski

Właśnie ja też nie mogę znaleźć :(

Zelcia22

Witam
Napisy do odcinka 1 i 2 właśnie przed chwilą dodałam na stronę napisy24
W najbliższym czasie postaram się przetłumaczyć napisy do odcinka trzeciego.

ocenił(a) serial na 10
lili_kiso

Bosko !! no po prosu koffciam cię ;DD

ocenił(a) serial na 10
Zelcia22

Jak się komuś spieszy to są napisy polskie do 3 odcinka, jednakże tylko na stronie zawierającej w tytule zwierzę futerkowe, którego regulamin filmwebu nie trawi.

ocenił(a) serial na 10
asztan

a ktoś te napisy wstawi bo ja próbowałam ściągnąć ale nie mogę sie zarejestrować :(

Zelcia22

Wstawiłam właśnie swoje napisy do odcinka 3. Miłego oglądania ;)

ocenił(a) serial na 10
lili_kiso

Do jakiej wersji robiłaś te napisy? :)

makabra12

Tłumaczyłam napisy angielskie, które były zrobione do wersji HDTV.x264-W4F

ocenił(a) serial na 10
lili_kiso

Dziwne, bo nijak nie pasują do tej wersji. :D Ktoś już to pisał w tym temacie. :D

makabra12

W programie SubEdit-Player w trakcie tłumaczenia napisy chodzą dobrze i pasują do wersji. Jednak wiem, że gdy odtwarzam odcinek w innym programie - np. BESTplayer napisy znacznie się spóźniają. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale jeśli się dowiem i uda mi się to naprawić na pewno uaktualnię napisy ;)
Póki co po prostu trzeba ręcznie przesuwać napisy do przodu (w programie BESTplayer jest taka opcja) lub spróbować oglądać odcinek na SubEditicie gdzie napisy powinny działać poprawnie (przynajmniej mi działają poprawnie). Można też poczekać na lepsze napisy niż moje ;)

ocenił(a) serial na 9
Zelcia22

Mógłby ktoś podesłać mi namiary na napisy do pierwszych dwóch odcinków w wersji 'the.legend.of.korra.s02e01-e02.720p.hdtv.x264-w4f' ? Ściągnąłem jedne z 24, jednak nie są dobrze dopasowane (teraz jak patrzę to już ich nawet nie ma). Pomocyy, bo bardzo chcę już obejrzeć Korrę :D

ocenił(a) serial na 7
RobertSolski

http://korratv.tk/loks02.html Tu masz online wszystkie 3 odcinki z polskimi napisami ;)

ocenił(a) serial na 10
Straiker07

Super :)

Straiker07

Nie działają odcinki na tamtej stronie

ocenił(a) serial na 7
omyk123

Czasem tam tak jest. Zanim włączysz odcinek to wyloguj się z kont google (YouTube, Gmail etc.). Taki zabieg powinien pomóc ;)

Straiker07

Wielkie dzięki. Pomogło wylogowanie się z youtube.

Zelcia22

Właśnie wstawiłam napisy do odcinka 4. Tym razem powinny działać dobrze - tzw. być dopasowane ;) Napisy do wersji 720p.HDTV.x264-W4F.
Jeśli znajdę czas postaram się także dopasować napisy z poprzednich odcinków.