Ale taki, który nie jest tak dziecinny i prosty. Bo o ile Aang był fajny to Korra jest zbyt schematyczna i
dziecinna.
Szukam czegoś animowanego dla dorosłego widza.
-Ma to być serial przygodowy s.f. albo fantasy.
-Gdzie odcinki mają wspólną fabułę (nie jak w Batman TAS)
-z ciekawymi postaciami i ciekawym głównym wrogiem.
Korra mi się tam wydaje być dojrzalsza, ale co tam.
X:TAS - animacja się strasznie postarzała, tego się praktycznie oglądać nie da. Kiedyś robiło wrażenie, i jeśli lubisz stare kreskówki i animacja Ci nie przeszkadza to proszę bardzo, pewnie się spodoba.
Batman Beyond - tutaj jest ciągła fabuła, animacja płynna i świetna. Polecam.
Cowboy Bebop - anime co prawda, ale to już klasyka, grzech nie znać, choć fabuły ciągłej nie ma, więc może obejrzyj po prostu film pełnometrażowy.
Adventure Time - każdy chwali. Oglądałem kilka odcinków i jest bardzo okej, ale fabuła nie jest ciągiem. Z tego co mi znajomi mówili, wspólna fabuła jest, ale w późniejszych sezonach, więc sam zdecyduj.
Spectacular Spider-Man - kreska ssie, nie ukrywajmy, ale jak się przyzwyczaisz to czeka Cię niezła zabawa.
Wolverine and the X-Men - j.w
Avengers: Earth's Mightiest Heroes - z tego co wiem warto. Ja oglądałem kilka odcinków i mnie odrzuciło, ale wszystkim się podoba.
Young Justice - mój pieprzony faworyt. Obejrzeć musisz. Niech ,,Young'' nie skreśla u Ciebie tego serialu, bo naprawdę do cholery warto. Piękna kreska, świetna, ciągnąca się fabuła. Polecam.
Attack on Titan - jest okej, chociaż według mnie manga lepsza.
Teenage Mutant Ninja Turtles 2003 - naprawdę spoko seria do trzeciego sezonu. Potem serial jest...hmm.... ,,Galactic Ninja Turtles''. Nie żartuje.
Teenage Mutant Ninja Turtles 2012 - ohh, dobra rzecz, tyle że CGI może odstraszyć, ale myślę że warto dać szansę.
X-men:TAS: próbowałem kiedyś jakoś mi sie nie spodobało (ale mnie jakoś dziwnie odrzuca od 99% historii z X-menami).
Batman Beyond- miałem oglądać, ale ponoć ten serial ma mało ciekawe czarne charaktery i trochę mnie to zniechęciło. Poza tym jak zacząłem ogladać to fabuła wydała mi się lekko ograna. Później jest ona bardziej rozbudowana i mniej trącąca znanymi motywami?
Cowboy Bebop- widziałem do połowy. Podobały mi się tylko 1 i 5 odcinek. Reszta była taka strasznie jak dla mnie nijaka.
Adventure Time- z tego co słyszałem i zobaczyłem po screenach, to jest jakaś bardzo dziwna i poryta kreskówka. Takie rzeczy mi się raczej nie podobają.
Spectacular Spider-Man- dzięki
Wolverine and the X-Men- dzięki
Avengers: Earth's Mightiest Heroes- oglądałem. Jak dla mnie to po prostu zwykła kreskówka dla dzieci, ale dająca się obejrzeć jeśli nie wymaga się wiele.
Young Justice- dzięki
Attack on Titan- dramat +przemoc= nie dla mnie
Bardzo dziękuje za pomoc
Co do BB - czy nieciekawe? No nie wiem, kilka osób fascynowało się niektórymi villainami chociaż mi się raczej średnio spodobały. Jest jeszcze Green Lantern: TAS, tyle że znów CGI.
I nie ma za co.