PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=742874}
6,7 13 tys. ocen
6,7 10 1 12584
5,8 5 krytyków
Legends of Tomorrow
powrót do forum serialu Legends of Tomorrow

Sara opęntana przez Mollusa zdejmuje Legendy jednego po drugim.
+ Tekst Micka ,,we gonna need a bigger sickbay''
+ Zari walcząca z Sarą na pięsci.
+ Constantine
+ Mick z Totemem ognia powala opętaną Sarę.
- Nate irytowało mnie że nie zmnienił sie w stal aby zwiekszyć swoje szanse, a tak Sara z łatwością obiła mu mordę i gdyby nie Constanitine było by po nim.

ocenił(a) serial na 8
Peter90_filmweb

Nie wiem czy wiesz ale ogłosili że Constatine dołącza do stałej obsady w kolejnym sezonie mimo iż nawet sezon nie został jeszcze zamówiony lecz wydaje się to być tylko kwestią formalności. Ja tam bardzo się cieszę. Po poprzednim odcinku z jego wsytępem nadrobiłem sobie cały serial Constatine i jestem jego fanem. Jest o wiele ciekawszy Niż Barry Oliver czy nawet większość Legend. Skoro nie może istnieć we własnym serialu dobrze że będzie w legendach. ( tak wiem o animacji ale to jednak nie to samo )

mordarg

Tak wiem czytałem artykuł, zapowiada się ciekawie, ostatnie odcinki są coraz lepsze, sadząc po trailerze z 16 odcinka ,,I AVA''
zapowiada się instersujący odcinek, Agentka Ava Była Sary klonowana jak Alice z Resident Evil.

ocenił(a) serial na 8
Peter90_filmweb

ciekawa teoria

Peter90_filmweb

Zapomniałem dodać że Sara w tym odcinku wyglądała jak Dazzler z X-MEN

Peter90_filmweb

Sorry pomyłka chodziło mi o odcinek 11 w którym Żaru utknęła w pętli czasu,
Tutaj będąc opętana wyglądała jak żywy trup, i mina Avy jak ją zobaczyła
,,Sara wyglądasz yyy świetnie, ufarbowalas włosy?"

ocenił(a) serial na 9
Peter90_filmweb

Naprawdę mnie to zaskakuje, że serial z Arrowverse przez cały sezon potrafi trzymać poziom i ten poziom jest naprawdę wysoki! Constantine jak zwykle rewelacyjny, reszta ekipy i sam wątek też jak najbardziej na plus. No i Mick, który zamiast życzyć powodzenia mówi "zginiesz" :D

użytkownik usunięty
Meximax

Fajny też miał wstęp Jhon w tym odcinku z tą gonitwą za kurą ,jak i Mina Avy ,że nie ona jedna z Sarą .