Wszystkie seriale należące do DC dostały kolejny sezon. Niestety...
Szczerze to cieszę się z Legend i Supergirl, ale Arrow i Flasha widziałam tylko crossover'y z Earth-X. W każdym razie, Legends, Supergirl, Arrow, Flash i Black Lightning mają odpowiednio - 4 sezon, 4 sezon, 7 sezon, 5 sezon i 2 sezon.
Dziwi mnie to jak naturalnie w jednym ciągu wymieniają Black Lighteninga w jednym ciągu obok całej reszty utrzymując jednocześnie że nie ma on nic wspólnego z arroverse. Ja osobiscie po cichu liczę jednak na to że ma i zrobią go na tej zasadzie jak jest Punisher na Netflixsie że niby jest a jednak go nie ma ( z defendersami np ). Sczerze ? To nie oglądam póki tego nie ogłoszą. ale to nie jest jakiś foch tylko po prostu nie mam czasu na nowy serial co innego gdyby była by to kolejna czesc uniwersum w które jestem mega wkręcony. Wtedy byłbym wręcz zobligowany żeby to zobaczyć ;)
Też mnie to dziwi skoro się od tego odcinają w sumie... I też póki co nie oglądam, bo nie mam czasu. Za dużo innych dobrych seriali czeka w kolejce :D
Wyjątkowo obejrzę ostatni odcinek Arrow aktualnego sezonu, bo ma się tam pojawić Caity Lotz (Sara Lance), ale na więcej nie dam rady. Jak przeglądam różne recenzje i spojlery, to aż mi żal, że tak zniszczyli Arrow, bo to był super serial kiedyś :(