Pamiętam że mu ten armor zniszczyli ale w ostatnim odcinku latał już sobie przebrany jak gdyby nigdy nic co za tym idzie musiałem przeoczyć albo zapomnieć moment kiedy on sobie sprawił nowy pancerz. Ktoś może mi przypomnieć ?? Czy to znowu jakaś luka fabularna. Wolałbym żeby to luka z mojej głowie była xD
Luka w Twojej głowie xp W którymś z odcinków odzyskał 'materiał', który potrzebny był na zrobienie jego zbroi i mógł sobie pozwolić na nową. Szczerze powiedziawszy nie pamiętam, który dokładnie i jak się to odbyło ale pamiętam, że była taka kwestia poruszona (najwyżej ktoś doprecyzuje).
Był to odcinek na dzikim zachodzie gdy jakiś ziomek z przyszłości miał jakieś urządzenie wykrywające ten surowiec. Został zabity przez jakiegoś kowboja który stworzył swoje państwo, potem Ray sobie zabrał trochę tego cosia i zrobił zbroję.
Może to będzie czepialstwo, luka w pamięci, ale.. skoro mają na pokładzie statku drukarkę, która robi im ubrania, bronie, jedzenie(?), piwka i inne, to czemu nie mógłby wydrukować sobie chociażby po kawałkach zbroi? co za różnica skoro drukuje wszystko :D może nie drukarka, nie pamiętam już jak to się nazywało..