PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=742874}
6,7 13 tys. ocen
6,7 10 1 12608
4,4 7 krytyków
Legends of Tomorrow
powrót do forum serialu Legends of Tomorrow

Atom i jego zbroja

ocenił(a) serial na 8

Pamiętam że mu ten armor zniszczyli ale w ostatnim odcinku latał już sobie przebrany jak gdyby nigdy nic co za tym idzie musiałem przeoczyć albo zapomnieć moment kiedy on sobie sprawił nowy pancerz. Ktoś może mi przypomnieć ?? Czy to znowu jakaś luka fabularna. Wolałbym żeby to luka z mojej głowie była xD

mordarg

Luka w Twojej głowie xp W którymś z odcinków odzyskał 'materiał', który potrzebny był na zrobienie jego zbroi i mógł sobie pozwolić na nową. Szczerze powiedziawszy nie pamiętam, który dokładnie i jak się to odbyło ale pamiętam, że była taka kwestia poruszona (najwyżej ktoś doprecyzuje).

ocenił(a) serial na 8
matiiii

Był to odcinek na dzikim zachodzie gdy jakiś ziomek z przyszłości miał jakieś urządzenie wykrywające ten surowiec. Został zabity przez jakiegoś kowboja który stworzył swoje państwo, potem Ray sobie zabrał trochę tego cosia i zrobił zbroję.

ocenił(a) serial na 8
marchewsz

ok dzięki za odp . Nie kojarzysz który to był konkretnie ep ?

ocenił(a) serial na 8
mordarg

6 odcinek, gdzieś tak koło 40minuty Ray mówi o nowym stroju

ocenił(a) serial na 8
marchewsz

spoko dzięki

mordarg

Może to będzie czepialstwo, luka w pamięci, ale.. skoro mają na pokładzie statku drukarkę, która robi im ubrania, bronie, jedzenie(?), piwka i inne, to czemu nie mógłby wydrukować sobie chociażby po kawałkach zbroi? co za różnica skoro drukuje wszystko :D może nie drukarka, nie pamiętam już jak to się nazywało..

lisinio

nie wydrukują sobie z jednego bardzo prostego powodu czyli tak zwanych unikalnych przedmiotów nie wydrukują np, dlaczego nie wydrukują włóczni przeznaczenia? Bo to unikalny przedmiot tak rzadki i potezny ze nie mozna go stworzyc