Pytam, bo aktualnie czekam na całość 4b Arrow i drugą część sezonu Flasha. Wiem, że we flarrow z poprzednich sezonów pojawiały się spoilery do innych seriali DC. We flashu np. mówili o Black Canary itp. Z góry dzięki za odpowiedź :)
Owszem, sama ekipa LoT jest jednym wielkim spoilerem do Flasha i Arrow. Pewnie będą przeplatać się różne wydarzenia z seriali. A główny wróg został wprowadzony w crossoverze A i F.
To tak jakby zacząć oglądać MCU od Avengers, niby można ale nie wiesz kto jest kim ani po co i dlaczego :)
Dzięki, czyli trzeba będzie czekać do maja aż wyjdzie reszta odcinków A i F, dopiero zająć się LoT'em :/
No nie, bo wtedy mogą być spoilery do LoT ;D
Uważam, że trzeba oglądać tak jak było to emitowane:
1sezon Arrow
2sezon Arrow
1sezon Flash -> 3sezon Arrow (1odcinek Flash, potem Arrow, Flash, Arrow, ...*)
2sezon Flash -> 4sezonArrow (i od 10odcinka LoT, w kolejności Flash,Arrow,LoT)
*-wydaje mi się, że tam coś z kolejnością się w pewnym momencie poplątało, bo były jakieś święta i weszły 2 odcinki Flasha, a tylko 1 Arrowa, ale to przy oglądaniu na zmianę nie powinno bardzo popsuć odbioru)
Pamiętam mój szok jak było pierwsze Flarrow (w 3 sezonie chyba) takie co się dzieje, wtedy obejrzałam od początku Flasha, żeby znać postaci :D i teraz oglądam te 2 seriale, a za niedługo dojdzie kolejny xd
Nie chce Cię martwić ale już były 2 odcinki Legends of Tommorow :D
Btw. tak teraz patrzę że ostatni punkt mojej rozpiski może być nieczytelny.
Od 10 odcinka Arrow trzeba oglądać Legends of Tommorow. Jednak jeszcze nie nawiązali do tego wszystkiego w F i A więc w sumei nie wiadomo kiedy się zaczyna LoT