Mam pytanie. Jak powinno się oglądać ten serial? Przed Flashem, między Flashem a Arrowem czy po obu tych serialach? Pytam, bo pewnie LoT będzie powiązany z powyższymi serialami.
Radzę po Flashu i Arrowie ale między(tylko jeśli jesteś w trakcie 2 sezonu Flasha lub 4 sezonu Arrowa) też.
No ja własnie tak oglądam na przemian. Flash, Arrow, FLash, Arrow... Czyli rozumiem, że teraz Flash, Arrow, Legends, Flash Arrow, Legends... ? :)
W ostateczności wystarczy obejrzeć crossover Arrowa (4 sezon) i Flasha (2 sezon)
NIe ma potrzeby bo do tej pory obejrzałem wszystkie odcinki Arrowa i Flasha, więc jestem na bieżaco :) Nie oglądałem tylko Legends of tomorrow
Aaaa, bo ja kurde źle zrozumiałem pytanie :D Myślałem, że w ogóle nie oglądałeś Flasha i Arrow heh... sorrka moj błąd ;d
A nie nie. Oglądałem Arrowa, jak się pojawił Flash, wtedy zacząłem oglądać na przemian Flash-Arrow. Bo te seriale czasami są powiązane. Prawdopodobnie LoT też będzie powiązany z tymi serialami. Ale ok :) Już wiem, żeby oglądać LoT po Flashu i Arrowie :)