taaa szukasz zalet serialu
nie podoba się nie oglądaj
sam zalet nie znalazłeś to inni mają Ci palcem pokazać?
troll hejter no wybierz którym jesteś....
opinia opinią każdy może mieć własną ale jak już Ci się coś nie podoba to oceń i koniec a nie rozwodzisz się nad tematem aby tylko połechtać sobie ego i rozpocząć bezsensowne hejtowanie
Captain Cold i Heat Wawe są fajni. Hawkman próbuje grać. Firestorm nie jest zły,podobnie jak Kanarek. Jest mnóstwo smaczków w serialu. Pojawia się Arrow i Flash w serialu. Humor. Motyw z prxenoszeniem się w czasie.
To mi wystarcza by dać serialowi 6+.
no i brawo!! widzisz morfen111 można tak jak LordVader345 ?? skoro nie widzisz nawet najmniejszej zalety choć jednej na te 6 odcinków, które już wyemitowano to co tu robisz ??
Trafiłem na ten serial ponieważ ogladam Flasha. Oglądając serial miałem wrażenie że ta cała drużyna to zbiór jakiś podrzędnych postaci którzy w sumie potrafią zastąpić jednego dobrze zrobionego bohatera. Poza CC i HW którzy są nawet nawet to postacie typu atom oraz parka Hawk(M+G) są wg. całkowicie zbędne.
Największym minusem serialu jest motyw podróży w czasie. Mając władze nad czasem bez problemu powinni pokonać Vandala Savega.
Odnośnie fabuły
qlaswre
w odpowiedzi na post: SaiRIthy | 5 dni temu
A moim zdaniem serial troche nie ma sensu. Skoro vandala moze zabic tylko hawk girl to po jakiego grzyba oni go co chwile morduja przeciez wystarczyloby go pojmac przy 1 okazji po czym znalesc w spokoju sztylet i zaszlachtowac w celi na statku. Tak ze albo ja czegos nie kumam albo ktos dal dupy z fabula i bez sensu doprowadza co odcinek do spotkan vandala z LoT.
skoro już zaszufladkowałeś ten serial to nie oglądaj go dalej
proste i nie boli
skoro wyrobiłeś sobie opinię to po co chcesz szukać zalet ??
Ponieważ ten serial ma średnią 7 co w skali filmweb'a oznacza cos dobrego, dlatego napisałem post w celu pokazania mi zalet tej produkcji.