PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=742874}
6,7 13 tys. ocen
6,7 10 1 12591
4,4 7 krytyków
Legends of Tomorrow
powrót do forum serialu Legends of Tomorrow

Jedynym sposobem aby ten serial był dobry jest usunięcie Hawkgirl. Niestety tylko ona może zabić Savage'a więc będziemy musieli ją oglądać w każdym sezonie.

ocenił(a) serial na 6
Jasiuuu7

Savage ma być tylko w tym sezonie, więc jest cień szans, że nie zobaczymy Kendry w kolejnym sezonie (oby).

ocenił(a) serial na 6
BluRay2012

Byłoby dobrze, ale nie wiem na czym by się skupiała fabułą kolejnych sezonów

ocenił(a) serial na 3
Jasiuuu7

Zapewne sami twórcy się nad tym głowią, a przynajmniej nie zdziwiłbym się tym wielce. Przecież w zasadzie samego gonienia Savage'a jest tutaj może z pół całego sezonu, a cała reszta to jakieś kompletnie bezsensowne "side questy" w rodzaju "chodźmy uratować Star City przyszłości, które i tak będzie wyglądało zupełnie inaczej, jeżeli misja się nam powiedzie". Poważnie, jeżeli nie zatrudnią na kolejny sezon jakiegoś scenarzysty z prawdziwego zdarzenia, to będzie jeszcze gorzej.

ocenił(a) serial na 4
Dassanar

No właśnie mi się nie podoba że główną ideą tego serialu jest gonienie Wandala Dzikusa, przecież on nawet nie jest jakiś niewiadomo jakim villanem a zrobiono tu z niego postać rodem Apokalipsa.

Debilizmem jest to że taki mocny team po prostu nie wziął go z zaskoczenia i nie zabrał, Vandal Savage poza nieśmiertelnością nie ma ŻADNEJ mocy i w momencie gdy do niego przybyli był dosłownie wobec nich bezbronny.

A walczyli jakby napadli ich Avengersi, po prostu serial jest groteskowy.

ocenił(a) serial na 3
ChubakaCieLubi

No i w takich chwilach najbardziej się wpieniam. Bo Vandal Savage, jeden z najciekawszych i najinteligentniejszych złoczyńców DC Comics (nawet nie zawsze jest jednoznacznym "złym") po obejrzeniu pierwszego sezonu LoT uzna Vandala za kompletnego kretyna. I nie mogę się nawet specjalnie dziwić...

ocenił(a) serial na 4
Dassanar

Dokładnie to nie jest jednoznacznie zła postać zwłaszcza jak ktoś liznął świata DC. Jego jedyną odróżniającą cechą jest jego nieśmiertelność nabyta z meteorytu. Owszem to człowiek o zapędach dyktatorskich no i zdarzyło raz mu się rozwalić świat ale odkręcił tą sytuację.

Zawsze go uznawałem za jedną z najciekawszych postaci no i trzeba dodać że HawkGirl w tym serialu mnie rozpierdala mentalnie.