Gdybyście weszli w posiadanie takiego wehikułu gdzie byscie chcieli wylądowac? W przyszłości, przeszłosci? A może gdzieś indziej? :)
Hmm.. ciekawe pytanie, osobiście wolałbym naprawić wiele błędów które popełniałem w przeszłości, tak więc przeszłość.
"A może gdzieś indziej?" hm.. gdzie? pozostaje teraźniejszość :p
Jak mam być szczery to wolę w przyszłość.
Ale trochę się boję- nie chcę zmienić teraźniejszości(jak przeniosę się w przeszłość), albo przyszłości(jak przeniosę się w przyszłośc to ją poznam a jak wrócę do teraźniejszości to coś nabroję, i nie będzie przyszłości w jakiej byłem). Jeśli oglądałaś Powrót do Przeszłości wiesz o co mi chodzi :)
Jak już wszedłbym w posiadanie takiego wehikułu to ciekawiłaby mnie zarówno przeszłość jak i przyszłość.
W przeszłości chciałbym poprawić to i owo no i zobaczyć kilka waznych wydarzeń historycznych (jestem miłośnikiem historii).
Z przyszłością jest pewien problem. Oczywiście wybrałbym się tam zobaczyć jak świat się zmienił, może sprawdzić numery w totku.
Pytanie jednak czy zobaczyłbym swoją przyszłość? W końcu wsiadłem do wehikułu i zniknąłem z teraźniejszości aby polecieć w przyszłość.