PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=742874}
6,7 13 tys. ocen
6,7 10 1 12583
5,8 5 krytyków
Legends of Tomorrow
powrót do forum serialu Legends of Tomorrow

Gdybyście weszli w posiadanie takiego wehikułu gdzie byscie chcieli wylądowac? W przyszłości, przeszłosci? A może gdzieś indziej? :)

ocenił(a) serial na 7
mania19

Hmm.. ciekawe pytanie, osobiście wolałbym naprawić wiele błędów które popełniałem w przeszłości, tak więc przeszłość.

"A może gdzieś indziej?" hm.. gdzie? pozostaje teraźniejszość :p

suzzei

w kosmosie? :) Nie wiem, dodalam to pytanie tak w razie co :D

mania19

Jak mam być szczery to wolę w przyszłość.

Ale trochę się boję- nie chcę zmienić teraźniejszości(jak przeniosę się w przeszłość), albo przyszłości(jak przeniosę się w przyszłośc to ją poznam a jak wrócę do teraźniejszości to coś nabroję, i nie będzie przyszłości w jakiej byłem). Jeśli oglądałaś Powrót do Przeszłości wiesz o co mi chodzi :)

ocenił(a) serial na 6
mania19

Jak już wszedłbym w posiadanie takiego wehikułu to ciekawiłaby mnie zarówno przeszłość jak i przyszłość.
W przeszłości chciałbym poprawić to i owo no i zobaczyć kilka waznych wydarzeń historycznych (jestem miłośnikiem historii).

Z przyszłością jest pewien problem. Oczywiście wybrałbym się tam zobaczyć jak świat się zmienił, może sprawdzić numery w totku.
Pytanie jednak czy zobaczyłbym swoją przyszłość? W końcu wsiadłem do wehikułu i zniknąłem z teraźniejszości aby polecieć w przyszłość.

Coyotman

jezeli trafilbys do jakiejs innej linii czasowej to mógłbys zobaczyc siebie w przyszlosci :)

ocenił(a) serial na 6
mania19

czy w takim razie wróciłbym potem do swojej linii?

Coyotman

Myślę, że jak dobrze ustawiłbyś wehikuł czasu to tak :)

mania19

Chciałbym przenieść swoją świadomość do powiedzmy wieku 10 lat. Dzisiejsza wiedza życiowa + zapał= lepsze życie.