PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=742874}
6,7 13 tys. ocen
6,7 10 1 12583
5,8 5 krytyków
Legends of Tomorrow
powrót do forum serialu Legends of Tomorrow

Na premierę serialu nie czekałem z wypiekami, ale byłem zaintrygowany. Trochę obawiałem się czy cokolwiek dobrego z tego wyjdzie, bo wiadomo jak to jest z łapaniem trzech srok za ogon. Nie jestem jakoś super zachwycony, ale tragedii nie ma. W serialu panuje fajny klimat (trochę przypomina się "Firefly" podczas oglądania), dialogi są nie najgorzej poprowadzone, miejscami zabawne. Fabułę ciężko oceniać po kilku odcinkach. Jest jeden minus serialu, przynajmniej dla mnie, Hawkgirl i Hawkman, jacy oni są sztuczni. On jeszcze coś próbuje grać, ale ona... W ogóle nie pasuje do roli, obydwie postacie jakoś mi tu nie pasują (nie wiem jak to wygląda w komiksach). Cóż, zobaczymy może się poprawią (aczkolwiek Laurel'a z "Arrow" jakoś po 4. sezonach bardzo się nie poprawiła).
Reasumując serial przyjemnie się ogląda, ale jakby go skasowali to bym nie płakał.

Schrodingers_cat

Hawkman próbuje grać, za to Hawgirl jakoś wygląda. Gdyby to połączyć, to Hawkgirl byłaby niezłą postacią

Schrodingers_cat

Z Khufu i Chay-Arą jest taki problem, że cały czas ciągną dyskusję z crossovera Flasha z Arrowem. On mówi, że są sobie przeznaczeni, a jej średnio podoba się to, że musi być z facetem, którego ledwo zna, bo byli razem w poprzednim życiu. I tak za każdym razem kiedy ze sobą rozmawiają... A i Kendra raz na jakiś czas przypomni, że jeszcze dwa miesiące temu była baristą, a teraz jest wojowniczą kapłanką. Nic dziwnego, że nie lubisz tak monotematycznej parki... Ileż można słuchać o jednym i tym samym?