PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=769408}

Legion

2017 - 2019
7,8 25 tys. ocen
7,8 10 1 24656
8,0 23 krytyków
Legion
powrót do forum serialu Legion

Totalna tragedia. Zero akcji, nudny jak flaki z olejem w porównaniu do odcinka 5.

ocenił(a) serial na 10
brodiii

oglądam premię na FOX, ty widziałeś wcześniej?

koorba

Odcinek w USA jest kilkanaście godzin wcześniej niż w Polsce, i już wtedy odcinki pojawiają się na różnych stronach. Ja właśnie skończyłem na Foxie, ponieważ mam dostęp, więc oglądam legalnie, ale gdyby tak nie było to oglądałbym w internecie, tak jak prawdopodobnie autor wątku.

ocenił(a) serial na 10
pawel01iwan

dziękuję za wyjaśnienie

brodiii

Mi to nie przeszkadzało, nie w każdym odcinku musi być jakaś akcja, wystarczy dobrze poprowadzony wątek. Ten odcinek był poprowadzony pod rozwój fabuły, kilka wątków rozwinął, ale pozostawił także pytania.

ocenił(a) serial na 9
pawel01iwan

Mnie też ten odcinek nie zniechęcił, można się było spodziewać spowolnienia akcji po rewelacyjnym 5 odcinku. Widać, że pasożyt zabrał Davida do psychiatryka bo tam ma nad nim pełną kontrolę. Poza nim już powoli go tracił bo Syd i reszta pokazywali mu ze jest zdrowy i ma moc. Ciekawa opcja z pomocą ze strony męża Melanie (powoli wyciąga ekipę z pułapki szpitala), ciekawe jak to się rozwinie?

ocenił(a) serial na 10
brodiii

Ty chyba byś chciał co odcinek mega akcje, zmien może serial an coś innego, bo jesteś pajacem