PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=769408}

Legion

2017 - 2019
7,8 25 tys. ocen
7,8 10 1 24696
8,1 25 krytyków
Legion
powrót do forum serialu Legion

Pozostaje wiele do życzenia.
Niezgodnie z czasem.
Nie mogę oglądać na żywo więc ustawiam nagrywanie w dekoderze, po to ono jest prawda?! Odc 3 i wczorajszy 5 urywa się przed końcem a szczególnie, bo wszedł na antenę grubo po 22... nawet końcówka poprzedniego serialu mi się nagrała. Nie byłoby wielkiego problemu gdyby dawali jakieś powtórki a jak dotąd to tylko pierwszy sezon był raz powtórzony tuż przed emisją drugiego.
Jak ja teraz sobie zobaczę jak się skończył 5 odcinek?
Pewnie na c d a będzie jutro ale nie oto chodzi prawda? Mogłem ustawić nagrywanie powtórki 5 tuż po 5ym ha ha... Kto to wymyślił?!? W moim przypadku dobrze, bo nagra się końcówka, ale powtórka powinna być raczej kolejnego dnia czy nawet kilka dni później o innej porze czy tej samej, nieistotne...
PW

peterson78

Też tak mam. Dawno, dawno temu...(a teraz wydaje mi się, że było to i w innej galaktyce) można było nagrać film bez reklam. Obecnie na punktualność emisji programów można liczyć chyba tylko w HBO. Nadawca woli zapłacić karę za reklamy powyżej limitu, bo i tak na nich zarabia kilkanaście razy więcej. Więc to wkalkulowana kropla w morzu. Pazerność nie zna granic. A my płacimy niekiedy i dość wysoki abonament. Po co? Zauważyłem, że w TV oglądam oprócz HBO chyba tylko transmisje sportowe. Czyli może 10%. Z reklamami w środku programu po prostu nie daję rady. Pozostaje Pajęczyna. Pozdrawiam.