PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=635863}

Lekarze

2012 - 2014
6,7 29 tys. ocen
6,7 10 1 29213
4,5 4 krytyków
Lekarze
powrót do forum serialu Lekarze

Dlaczego tylko 1 sezon i dlaczego tylko 16 odcinków? Ten serial jest arcydziełem zakochałam się w nim i cały czas go oglądam. Niech trwa dłużej. Proszę...

ocenił(a) serial na 9
Ada_53

I sezon ma 15 odcinków. II sezon też będzie. Jego nagrywanie potrwa do 20 listopada. Dalszych losów Lekarzy nie znam.

użytkownik usunięty
kaja78ful

Dokładnie. 1 sezon ma 15 odcinków, ale za to 2 też jest już prawie nakręcony.

ocenił(a) serial na 7
Ada_53

A kto powiedział że serial skończy się po pierwszym sezonie na tej stronie jest podane że będzie zupełnie inaczej
http://twoje-seriale.pl/ruszyly-zdjecia-do-2-sezonu-lekarzy/

użytkownik usunięty
jarek1990

Ja myślę, że jest szansa nawet na 3 sezon serialu.

użytkownik usunięty
Ada_53

Kto ci tak powiedział?

ocenił(a) serial na 5

I sezon ma 13 odcinków, obecnie kręci się II sezon. Jest napisane na fanpage'u serialu.

użytkownik usunięty
doomusia

Heh przez to te utrudnienia na moście... Ale zaczęli już w wakacje kręcić, więc mam nadzieję, ze szybko skończą nagrywać i od razu jak się skończy I sezon puszczą następny.

użytkownik usunięty

Emisja drugiego sezonu jest przewidziana dopiero na 4 marca 2013, o ile poniedziałek zostanie dniem emisji serialu, a zdjęcia do drugiego sezonu mają się zakończyć 20 listopada 2012. ;)

użytkownik usunięty

No nie.... to skoro koniec I zaplanowali w grudniu to będe czekać 2 miesiące na II? Umrę zaraz :D

użytkownik usunięty

No niestety tak, nie puszczają nowych odcinków zimą, dlatego że ludzie przez święta i ferie bardzo często wyjeżdżają.

zgadzam się z tobą.

użytkownik usunięty
doomusia

Jesteś pewna, że 13, bo wg mnie 15 odcinków.

ocenił(a) serial na 5

Wiesz co oglądałam jakiś materiał z ddtvn o Lekarzach i tam było mówione o 13 odcinkach. I jeszcze ktoś na fanpage'u się zapytał ile I seria będzie miała odc i redakcja fanpage odpowiedziała, ze 13 o ile dobrze pamiętam.

użytkownik usunięty
doomusia

Ja nie wiem, od początku myślałem, że 15, nawet według wikipedii jest 15, ale w grudniu zobaczymy w telewizji. ;)