PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=516016}
7,6 757  ocen
7,6 10 1 757
Lights Out
powrót do forum serialu Lights Out

Prawdziwy

ocenił(a) serial na 10

Bardzo wyrównany serial,- odcinek za odcinkiem - życie i jego trudy.
Świetny pomysł na serial + realizacja bardzo dobra.
POLECAM

ocenił(a) serial na 9
michalpawlik

Tylko szkoda, że ma małą oglądalność, mogą go skończyć w 9 odcinku, ale mam nadzieję, że docenią ten serial bo tego jeszcze nie było i Lights to kozak. Z odcinka na odcinek coraz lepszy, skończyłem na 5 i czekam na następne bo warto. Polecam

ocenił(a) serial na 10
dexter1988

Właściciel stacji zapewnia, że pierwszy sezon zostanie wyemitowany do końca, co dalej to nie wiadomo.

KasekG

Zapewne będzie podobnie jak z Terriers i skoczy się na jednym sezonie, szkoda kolejny dobry serial padnie.

FlashBones

No cóż nie będę się powtarzał. Serial jest świetny ze znakomitym aktorstwem. Dobrze wiedzieć, że wyemitują sezon do końca bo jakby mi dali cancel'a w trakcie emisji to nie wiem... Liczę bardzo na 2 sezon. Chociaż patrząc po wynikach oglądalności każdego kolejnego odcinka to mamy diametralny spadek. A to z kolei jest śmieszne bo serial z każdym odcinek staje się coraz lepszy.

ocenił(a) serial na 7
ultimate

Dokładnie serial naturalny życiowy jak dla mnie bomba zobaczymy jak będzie dalej.Myślę że serial nie jest jeszcze tak popularny ale może to się zmieni

ocenił(a) serial na 10
michalpawlik

"ULTIMATE" masz racje..po każdym odcinku już myślę o następnym odc bo naprawdę coraz lepszy !
Dzis będę ogladał s01e06 Combinations :)
peace

ocenił(a) serial na 9
michalpawlik

Wiecie może czemu nigdzie nie ma napisów do 6 odcinka? Zazwyczaj w sobotę zawsze już były a teraz mija prawie tydzień i nic

ocenił(a) serial na 7
dexter1988

Tłumacz jest chory

ocenił(a) serial na 9
michalpawlik

ogladam od pierwszego odcinka, ktory byl bardzo dobry, ale potem jest jeszcze lepiej...swietny serial

ocenił(a) serial na 7
klimuszko

Świetny serial martwi mnie tylko jego popularność po siedmiu odcinkach np. na filmweb tylko sto parę głosów dlaczego?Obawiam się że na pierwszym sezonie się zakończy.Pozdrawiam i obym się mylił bo naprawdę super serial i fabuła wyjątkowa i nie oklepana.

ocenił(a) serial na 9
michalpawlik

Też uważam, że serial jest super. I pomimo słabej oglądalności(nie wiem czemu ) nie wyobrażam sobie żeby serial zakończył się po tym pierwszym sezonie. Ten serial stać na więcej niż te 13 odcinków.