Bardzo wyrównany serial,- odcinek za odcinkiem - życie i jego trudy.
Świetny pomysł na serial + realizacja bardzo dobra.
POLECAM
Tylko szkoda, że ma małą oglądalność, mogą go skończyć w 9 odcinku, ale mam nadzieję, że docenią ten serial bo tego jeszcze nie było i Lights to kozak. Z odcinka na odcinek coraz lepszy, skończyłem na 5 i czekam na następne bo warto. Polecam
Właściciel stacji zapewnia, że pierwszy sezon zostanie wyemitowany do końca, co dalej to nie wiadomo.
Zapewne będzie podobnie jak z Terriers i skoczy się na jednym sezonie, szkoda kolejny dobry serial padnie.
No cóż nie będę się powtarzał. Serial jest świetny ze znakomitym aktorstwem. Dobrze wiedzieć, że wyemitują sezon do końca bo jakby mi dali cancel'a w trakcie emisji to nie wiem... Liczę bardzo na 2 sezon. Chociaż patrząc po wynikach oglądalności każdego kolejnego odcinka to mamy diametralny spadek. A to z kolei jest śmieszne bo serial z każdym odcinek staje się coraz lepszy.
Dokładnie serial naturalny życiowy jak dla mnie bomba zobaczymy jak będzie dalej.Myślę że serial nie jest jeszcze tak popularny ale może to się zmieni
"ULTIMATE" masz racje..po każdym odcinku już myślę o następnym odc bo naprawdę coraz lepszy !
Dzis będę ogladał s01e06 Combinations :)
peace
Wiecie może czemu nigdzie nie ma napisów do 6 odcinka? Zazwyczaj w sobotę zawsze już były a teraz mija prawie tydzień i nic
ogladam od pierwszego odcinka, ktory byl bardzo dobry, ale potem jest jeszcze lepiej...swietny serial
Świetny serial martwi mnie tylko jego popularność po siedmiu odcinkach np. na filmweb tylko sto parę głosów dlaczego?Obawiam się że na pierwszym sezonie się zakończy.Pozdrawiam i obym się mylił bo naprawdę super serial i fabuła wyjątkowa i nie oklepana.