PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=516016}
7,6 756  ocen
7,6 10 1 756
Lights Out
powrót do forum serialu Lights Out

Solidny

ocenił(a) serial na 7

Obsada serialu wypadła bardzo dobrze. Nie można zarzucić jej braku znanych twarzy (np. Stacy Keach), lecz główną jego zaletą jest reszta aktorów, która zagrała wyjątkowo dobrze. Można było w końcu zobaczyć jakieś nowe postacie, które nadały serialowi odpowiedni klimat.

Na kolejny plus można zaliczyć fakt, iż ogląda się go bardzo przyjemnie i zanim się obejrzę to już jest koniec odcinka.

HIstoria opowiedziana ciekawie, mile i na tyle wciągająco, że czuje, iż nie zmarnowałem czasu poświęconego na oglądanie tego wytworu.

Niestety nie obyło się bez wad. Najbardziej irytowały mnie same walki, od czasów Rockiego, nie zmieniło się praktycznie nic. Ciągle ten sam scenariusz " Ja Ciebie bede bił hakami przez pierwsze rundy, poźniej ty nagle spojrzysz na żone i ona doda Ci sił by mnie nagle okładać i na końcu znokautować". Ktoś kto chociaż sporadycznie ogląda gale boksierskie widzi od razu, że te walki są tak bardzo pokazowe jak tylko się da, brak gardy, brak prostych, same jakieś sierpowe przeplatane z hakami, mi jako fanowi boksu ciężko się to ogląda, lecz przyjąłem do wiadomości już dawno temu, że o realistyczną walkę bokserską w filmie nie ma co marzyć.

Generalnie serial wypadł dobrze, uważam, że miło spędziłem przy nim czas, gdyby nie te walki być może ocena byłaby wyższa, ale niestety, nic nie jest idealne.