PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=832764}

Loki

2021 - 2023
7,6 39 tys. ocen
7,6 10 1 38814
6,9 27 krytyków
Loki
powrót do forum serialu Loki

Wiele już mam prób podjęcia do seriali DC, czy Marvela. Chyba 100% takich produkcji na Netflixie to słabizna.

Tutaj jednak zobaczyłem świetną produkcję, która mnie wciągnęła.

Nigdy nie lubiłem Thora, a Avengersów nie oglądałem, bo była to żenada. Aż do czasu 2 ostatnich części, które były mega.
Loki to jednak zupełnie inny poziom, niż te głupie filmy z Thorem.

ocenił(a) serial na 5
pio73

Z każdą kolejną opinią pod tym serialem, utwierdzam się w przekonaniu, że jest tu cała masa 13 letnich dzieciaków, które na fali hype'u Marvela trafiają na filmweb by ocenić te "arcydzieła kinematografii". Skutkiem tego jest zadziwiające 8 gwiazdek pod przeciętnym serialem.

ocenił(a) serial na 9
Tolekk_75

Mam 23 lata i studiuję Wiedzę o Filmie.

ocenił(a) serial na 9
Tolekk_75

I radzę Ci być tolerancyjnym do gustu innych osób. Każdy ma inny, a Ja jakbym spojrzał na oceny twoich filmów to też pewnie chwyciłbym się za głowę, co to są za oceny. No ale trzeba zaakceptować, że każdy ma inny gust.

ocenił(a) serial na 9
Tolekk_75

Aczkolwiek język mojej wypowiedzi może rzeczywiście pokazywać osobę 13-15 letnią XD

ocenił(a) serial na 9
Tolekk_75

Po co w ogóle oglądałeś ten serial i go oceniłeś, jeśli nie lubisz kina superbohaterskiego?

ocenił(a) serial na 7
pio73

Już to gdzieś pisałem. Loki jest serialem, który może obejrzeć totalny marvelowy ignorant. Przecież w tym serialu nie ma niczego że świata Marvela (no, może w 1 odcinku jakieś pół minuty). Z przyjemnością poczekam na drugi sezon...