PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=729164}
7,2 1,5 tys. ocen
7,2 10 1 1541
4,0 2 krytyków

London Spy
powrót do forum serialu London Spy

Jest już jakaś data? Bo we wszystkich newsach jest jedynie podane 'later in 2015'?

Luthanna

Na facebooku podali, że premiera ( w UK ) 9 listopada 2015 roku :D

Shirocat

Oooooch, idealnie :D W takim razie odliczam dn!

Luthanna

to dzisiaj! <3

Luthanna

A o czym to serial ?

Marko81

szukam kogos kto mogly przetlmaczyc serial?

Ja jedynie bym mogła, ale z angielskich napisów, których niestety nie ma :(

Shirocat

Wejdź sobie na OpenSubtitles i wpisz nazwę serialu w wyszukiwarkę. Przy odpowiednim pliku będzie flaga USA.
Są to napisy angielskie :)

W zasadzie to tłumaczenie już jest, zrobione przeze mnie. Co prawda nie jest ono idealne, ale starałam się jak mogłam. :)

Marko81

Rzecz dzieje się w Londynie pewien magazynier poznaje na ulicy gościa i zakochuje się w nim. Gościu jest nad wyraz schludny i pedantyczny ale skrywa pewną tajemnicę...

Patrick_2

dwie osoby go przetlmaczyly ktore napisy sa najlepsze?? bo niewiem z ktorymi oglodac

Po prostu zapodaj pierwsze i sprawdź. Ja oglądałem w oryginale. Za duzo gatki to w tym filmidle nie ma.

Patrick_2

JUZ SIE UKAZAL DRUGI ODCINEK

O fajnie. Ciekawi mnie o co tam chodzi.

Patrick_2

szukam tłumacza do dwóch tureckich filmów z watkim lgbt Güneşi Gördüm.2009 http://www.filmweb.pl/news/Turcja%2C+Rosja%2C+Islandia%2C+Bo%C5%9Bnia+i+Albania+ w+kolejce+po+Oscary-54734

ZENNE Dancer (2012) podobno historia oparta na faktach przynajmniej zwastun to mówi

ogólnie szukam tez tłumaczy do kina queer kto mógłby pomoc w promowaniu tego kina dla mnie geja chorego na mózgowe porażenie poruszającego sie na wózku

Do tych filmów istnieją napisy angielskie. Nie trzeba znać tureckiego. Napisy na OS. Ja osobiście nie miał bym czasu tłumaczyć filmów. Zajmuje to dużo czasu. Kiedyś przetłumaczyłem 3 filmy jak nie pracowałem. Napisz ten watek w nowym poście.