Kocham ten serial !! Teksty są świetne !! Lucek jest boski :D tylko ta pani detektyw hm.. nie to, że mi ona nie pasuje ale no rzesz kurde taka trochę sztywna :D
Odcinek był lepszy od poprzednich i oby tak zostało a jeśli mi usuną serial po pierwszym sezonie to *&@#*@## !!! no i tak jak Maze mi też trochę brakuje brutalnego Lucka :D
Jak dla mnie to narazie ten serial ratuje postać Lucka bo te dochodzenia są niestety nudne i bez emocji. Tak bylo z tym paparazzim jak i z futbolistą. Mam nadzieję jednak, że sie rozkręca i dalej bedzie lepiej a co wiecej skupią się na jakimś wątku głównym, bo jak zrobią z tego typowy procedural to slabo to widzę. Nie znam komiksu także nie wiem o czym to jest oprocz tego ze lucyfer ma klub w LA. Ogólnie czuje podobienstwo do skasowanego Constantina czyli rewelacyjny glowny bohater i kulejaca reszta. Także czekamy na resztę odcinków ;)
zgadzam się z Tobą !! może mam mylne wrażenie ale podobieństwo do skasowanego Constantina czuć w powietrzu oglądając Lucifera na ekranie :) racja ogólnego stałego wątku nie ma ok, ok rozwiązywanie zagadek kryminalistycznych jest słabe ale jest, mamy też jakiegoś skrzydlatego dupka, który pojawia się na chwilę daję drętwy wykład Szatanowi i znika.... hm... czekam, czekam :D na ciąg dalszy :D