PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=742520}

Lucyfer

Lucifer
2016 - 2021
7,9 122 tys. ocen
7,9 10 1 121501
6,5 8 krytyków
Lucyfer
powrót do forum serialu Lucyfer

Do diaska - czy tylko mnie się wydaje, że one były z innej parafii totalnie?????????????????????

Nie kumam co się stało w 25 odcinku zwłaszcza.

ocenił(a) serial na 10
Aintha

Jeśli chodzi o 2 ostatnie odcinki 3 sezonu to tak - było powiedziane, ze są to odcinki odbiegające od fabuły, która toczyła się w całym sezonie, to takie trochę inne "uniwersum". Jest to tłumaczone tym, że te odcinki zostały nakręcone jako tzw "zapychacz" podczas 4 sezonu ale ze względu na ilość odcinków w bieżącym sezonie zostały wyemitowane jako ostatnie, jako taki "bonus" :)

ocenił(a) serial na 6
Aintha

Oba odcinki pochodzą prawdopodobnie z sezonu 2. Było info, że sezon 2 został mocno skrócony i nie wyemitowano odcinków oderwanych od fabuły i osi czasowej - zgaduję, że to one.

Tylko pytanie, co się stanęło z pozostałymi dwoma (news mówił o wycofaniu czterech odcinków).

Vesslan

Aha, super, czyli mam się nie nastawiać, że dowiem się, co było po tym, jak Chloe wreszcie uwierzyła?

ocenił(a) serial na 10
_eFFcia_

Niestety, bohaterowie zachowywali się jak gdyby nigdy nic się nie stało, trochę tak jakby to było długo po tamtych wydarzeniach (lub przed, chodź słowa Chloe o tym, że widziała już dużo dziwniejsze rzeczy sugerowałoby pierwszą opcję, ostatni odcinek to czysta abstrakcja mająca miejsce w innym uniwersum przedstawione z perspektywy Boga jako jego zabawa w której to poznajemy jego postać pod postacią lektora. O ile jeszcze 25 odcinek wnosi do fabuły coś nowego, nową postać, oraz bardziej skupia się na postaci Elli, to 26 jest czystym "co gdyby" nie wnoszącym nic, aczkolwiek uważny widz mógłby zauważyć swoiste mrugnięcie okiem sugerujące co nieco odnośnie Lucyfera i jego sympatii.

ocenił(a) serial na 9
Varrial

Bardzo mi pomógł twój post, dzięki :)
Ogólnie to zgadzam się z w pełni, że tak to wygląda.