PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=742520}

Lucyfer

Lucifer
2016 - 2021
7,9 121 tys. ocen
7,9 10 1 121442
6,5 8 krytyków
Lucyfer
powrót do forum serialu Lucyfer

Hejka! Wszyscy, którzy obejrzeli odc. 19 sezonu 3 są zapewne zniesmaczeni podobnie jak ja... Chloe i Pierce, bleee... Oblecha! W odc. 20 Pierce oświadcza się Chloe, a Lucek nic nie robi tylko się smuci... Ponoć Maze z Lindą mają wyprawić Chloe przyjęcie - pewnie zaręczynowe. Chloe zmienia swoje zdanie co do zaręczyn, ale nie wiem dlaczego... Takie spojlery znalazłam w sieci. Ciekawi mnie co wy znaleźliście na ten temat, gdyż jestem bardzo żadna wiedzy co stoi za tym wszystkim. Piszcie proszę, każdy spojler jest dla mnie ważny =)

ocenił(a) serial na 7
izolek20

nie wiem skąd znalazłaś te spoilery ponieważ 20 odcinek jest już dostępny online i nie ma nic wspólnego z Twoim postem.
Ale polecam zacząć pisać fan ficki ( czy jak to się tam odmienia:))

ocenił(a) serial na 10
mannaga

Sorka, porypały mi się numery odcinków =) =D
''Wszyscy, którzy obejrzeli odc. 20 sezonu 3 są zapewne zniesmaczeni podobnie jak ja... Chloe i Pierce, bleee... Oblecha! W odc. 21 Pierce oświadcza się Chloe, a Lucek nic nie robi tylko się smuci... ''

ocenił(a) serial na 7
izolek20

jeśli miałaś na myśli odc 19 to by się zgadzało :) ale na szczęście im się odmieniło ( chociaż czy na szczęście? Teraz Chloe będzie się zachowywała jak smutna, złamana dziewczynka (niczym Bella ze Zmierzchu :) )

ocenił(a) serial na 9
izolek20

powiedzcie coś więcej bo nie oglądałam odcinka? dlaczego Chloe zmieni zdanie?? Lucifer tylko się smuci? żal. A Chloe i Pierce to powinno być karalne, masakrycznie do siebie nie pasują.

ocenił(a) serial na 10
maaajenka

Odcinek z oświadczynami i smuceniem się Lucka, gdy jest tego świadkiem patrząc przez szybę wychodzi dopiero jutro, jednak widziałam to na yt - zapowiedź odcinka. Do tego Lucyfer mówi Lindzie, że jego największym pragnieniem jest żeby Chloe go wybrała... Biedny Lucek!!!

ocenił(a) serial na 10
maaajenka

Ze spojlerów w internecie wynika że Linda, Maze, Charlotte wyprawią Chloe przyjęcie i że po nim niby Chloe zmieni zdanie co do zaręczyn.
Niepokojące jest to że Lucek dostanie 'tragiczny telefon' więc pewnie się dowie o czyjejś śmierci. Stawiam na Maze może będzie walczyć z Piercem :O

ocenił(a) serial na 9
izolek20

ale się będzie działo. Jak początek sezonu to takie lelum polelum o niczym, to teraz akcja goni akcję;p

ocenił(a) serial na 10
maaajenka

Ja jestem po 21 odc. i znów przeciągają akcję :/ Lucek nie mówi o swoich uczuciach Chloe, a Pierce się oświadcza. Jeden wielki klops!
Lucek się boi że Ojciec manipuluje wszystkim, ale chyba wreszcie zrozumiał że musi powidzieć co czuje.
Jednakże widzi oświadczyny i zgaduję że nie powie Chloe o tym co czuję, będzie czekał aż ona sama dostrzeże to i owo, albo gdy dowie się prawdy o Piercie .
Plany Maze są dla mnie zagadką gdyż nie wiem czy jest ona po stronie Chloe czy Pierca... Czuję że to dzięki niej wszystko się wyjaśni.