PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=742520}

Lucyfer

Lucifer
2016 - 2021
7,9 122 tys. ocen
7,9 10 1 121501
6,5 8 krytyków
Lucyfer
powrót do forum serialu Lucyfer

Do tych co obejrzeli finał

użytkownik usunięty

Czy jest jakiś większy clifanger niz to, że Chloe wie o Lucku? Pogadali coś o tym czy po prostu urwane i napięcie do niedoszłego kolejnego sezonu?

Nie pogadali i nie było innego clifhangera. Odcinek skończył się tym, że Chloe zobaczyła jego devilface.

użytkownik usunięty
LightMoisture

aha, dziękuję.

ocenił(a) serial na 9

Po obejrzeniu ostatniego odcinka siedziałam z buzią otwartą przez dobre pare minut, nie wiedząc co powiedzieć. W końcu kiedy się odezwałam, cóż, powiedzmy, że były to słowa niezbyt przyjemne. Najgorsze uczucie na świecie; takie zakończenie serialu, który naprawdę się pokochało. Czytałam gdzieś, że twórcy tego serialu dowiedzieli się o terminacji i anulowaniu kolejnych sezonów za późno, przez co dlatego jest taki koniec jaki jest. Mieli nadzieję, tak jak i fani, że będzie kolejny sezon. Ta stacja całkowicie zrąbała tą sytuację przez co teraz większość fanów zapewne cierpi. Strasznie szkoda, brak mi słów z całą tą sytuacją

użytkownik usunięty
KaktusowySzef

szkoda, szkoda :

ocenił(a) serial na 9

Taa, ja sama żałuję, że obejrzałam tak naprawdę. Planowalam nawet aby sobie odpuścić oglądanie ostatniego odcinka, bo wtedy przynajmniej cierpiałabym mnie (tak to sobie tłumaczyłam, haha). Jednak w końcu zmieniłam zdanie i obejrzałam... Masakra.

ocenił(a) serial na 9
KaktusowySzef

ale ja uważam, jak już napisałam w innym poście, że co prawda chcieli szybko zakończyć serial i wybrali takie a nie inne zakończenie, że Chloe nareszcie poznaje prawdę, co prawda nie wiemy co będzie dalej i być może się nie dowiemy, ale jednak Chloe już wie, że Lucifer to naprawdę Lucifer. A poza tym takim zakończeniem może chcieli osiągnąć walkę o serial, zainteresowanie fanów i wykupienie serialu przez inną stację. Ja nigdy w życiu nie zrezygnowałabym z obejrzenia ostatniego odcinka, chociaż youtube i tak mi zespoilerował sporą część, ale co począć. Ja ostatnią scenę tj. już od chwili gdy weszli do tej galerii siedziałam z wielkimi oczami. Po prostu super!

Ja pierdziele takie zakończenie jest bolesne gdy wiadomo ze nie mają zamiaru robić kolejnego sezonu...

użytkownik usunięty
Hagen99

szkoda, ze nie ma praktyki, aby po cancelu wrzucac chociaz do sieci dodatkowy specjalny zamykajacy odcinek :(

jest szansa ze jedna stacja przejmie serial... trzeba czekać

No właśnie,chociaż taki dodatkowy odcinek by się przydał. A tak będę czuł lekką pustkę jak w przypadku "forever" który tez zdecydowali rach-ciach zakończyć:|

użytkownik usunięty
Hagen99

też mnie to długo bolało, nie chcę więcej takiego ciosu:D