No właśnie. Marne szanse że się dowiemy, ale w sumie po zastanowieniu, nie wiem jakie zakończenie byłoby idealne? Lucek wracający do piekła? Lub Lucek zmieniony przez Chloe na lepsze idzie do nieba? (ale co wtedy z piekłem i co z Chloe?). Happy End Lucek+Chloe? ale jakby to miało funkcjonować skoro on jest diabłem i jest nieśmiertelny - przeżyje ją, więc bezsensu. On wraca do Piekła a ona jakimś cudem idzie za nim? Też bezsensu, bo co z Trixie? Po jakimś czasie Chloe (tak jak Linda) przyzwyczaja się do myśli, ze Lucek to prawdziwy Diabeł i co? Dalej sobie rozwiązują zagadki kryminalne? Bleeee Nie wiem czy takie zakończenie jak niechcący wyszło nie okazało się dla nich zbawieniem, bo każdy fan sobie dopowie po swojemu (jak już przetrawi wq.....wa po takim clifhangerze). Ja bym chyba widziała zakończenie w stylu, że Lucek (o ile mógłby to zrobić) porzuca nieśmiertelność i boskość i sobie żyją do starości jako para, ale to by było za proste i za bardzo ckliwe, wiec pewnie by na to nie poszli producenci :P Ciekawa jestem Waszych pomysłów na zakończenie
Ok, oto mój pomysł na zakończenie:
Chloe popełnia jakiś czyn (w toku śledztwa?) który skazuje ją na piekło po śmierci. Ginie niedługo po tym. W ostatnim odcinku pojawia się Bóg w formie cielesnej i daje Lucyferowy wybór na który ten się zgadza - Lucyfer wraca do piekła pełnić swoją funkcję i w zamian za to Chloe otrzymuje wstęp do nieba.
Masz dużo racji. Każde inne możliwe zakończenie mogłoby podzielić fanów serialu. Każdy przecież miał w głowie pewną koncepcję na zakończenie i oczekiwał jej. Osobiście myślałem że sen Licifera gdzie pokazuje ckrzydła Chloe a ona wypada przez okno odegra tu jakąś rolę. Dotrze do niego że jego prawdziwe oblicze jest nieakceptowalne w świecie śmiertelników i wróci do piekła albo coś podobnego. Ale to moje domysły. Choć szkoda że to najprawdopodobniej był ostatni odcinek, to zakończenie jest chyba akceptowalne dla wszystkich. Naprawdę cały serial mi osobiście bardzo się podobał a na każdy następny odcinek czekałem jak na obiad....hehe