PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=742520}

Lucyfer

Lucifer
2016 - 2021
7,9 122 tys. ocen
7,9 10 1 121501
6,5 8 krytyków
Lucyfer
powrót do forum serialu Lucyfer

Po obejrzeniu tego odcinka uważam że związek Lucka i Pani detektyw jest już nieunikniony. Mam tylko nadzieję że zrobią to w ostatnim sezonie serialu a nie tak jak w przypadku też świetnego serialu ,,arrow" który został zniszczony ponieważ twórcy nie wiedzieli kiedy go zakończyć. Jak wy uważacie? Słyszeliście jakieś plotki odnośnie ich razem ?

kapral555

Mi się wydaje że Chloe wróci jednak do detektywa Doucha :)

ocenił(a) serial na 10
LadyW

Też nad tym myślałem ale za dużo jest powiązań między nią a Lucyferem. Lucyfer traci nieśmiertelność tylko przy niej, przez nią zaczął pomagać ludziom, po ostatnim odcinku chce się zmienić też przede wszystkim dla niej, a sam Uriel powiedział że zależy mu bardziej na pani detektyw niż na własnej matce.

ocenił(a) serial na 10
kapral555

Biorąc pod uwagę akcje ocieplania wizerunku Dana to raczej chodzi o to ,że twórcy chcą aby widzowie go polubili i nie mieli aż takiego żalu jak w końcu wróci do Chloe. Samo to jak gadał jak bardzo kocha Chloe i Trixie. Moim zdaniem na końcu serialu Lucek wróci do piekła a Chloe z Danem będą razem.

ocenił(a) serial na 10
Xyzia

Bardzo możliwe szkoda tylko że twórcy nie wytłumaczyli nam dlaczego Lucek traci przy niej nieśmiertelność.

ocenił(a) serial na 10
kapral555

Serial się jeszcze nie kończy :) chociaż ja podejrzewam ,że niestety twórcy pójdą na łatwiznę i wyjaśnią to tym ,że przy Chloe czuje się bezpieczniej i nie musi się bronić bo ją kocha. Osobiście nie wierzę w to ,że chodzi o to ,że Chloe jest nadprzyrodzona bo jakoś przy braciach mocy nie tracił. Podejrzewam ,że to się rozwiąże jeszcze w tym sezonie a ten jeszcze ma sporo odcinków do wyemitowania ( jako ,że sezon to 22 odcinki to pewnie jeszcze to przeciągną)