Po obejrzeniu tego odcinka uważam że związek Lucka i Pani detektyw jest już nieunikniony. Mam tylko nadzieję że zrobią to w ostatnim sezonie serialu a nie tak jak w przypadku też świetnego serialu ,,arrow" który został zniszczony ponieważ twórcy nie wiedzieli kiedy go zakończyć. Jak wy uważacie? Słyszeliście jakieś plotki odnośnie ich razem ?
Też nad tym myślałem ale za dużo jest powiązań między nią a Lucyferem. Lucyfer traci nieśmiertelność tylko przy niej, przez nią zaczął pomagać ludziom, po ostatnim odcinku chce się zmienić też przede wszystkim dla niej, a sam Uriel powiedział że zależy mu bardziej na pani detektyw niż na własnej matce.
Biorąc pod uwagę akcje ocieplania wizerunku Dana to raczej chodzi o to ,że twórcy chcą aby widzowie go polubili i nie mieli aż takiego żalu jak w końcu wróci do Chloe. Samo to jak gadał jak bardzo kocha Chloe i Trixie. Moim zdaniem na końcu serialu Lucek wróci do piekła a Chloe z Danem będą razem.
Bardzo możliwe szkoda tylko że twórcy nie wytłumaczyli nam dlaczego Lucek traci przy niej nieśmiertelność.
Serial się jeszcze nie kończy :) chociaż ja podejrzewam ,że niestety twórcy pójdą na łatwiznę i wyjaśnią to tym ,że przy Chloe czuje się bezpieczniej i nie musi się bronić bo ją kocha. Osobiście nie wierzę w to ,że chodzi o to ,że Chloe jest nadprzyrodzona bo jakoś przy braciach mocy nie tracił. Podejrzewam ,że to się rozwiąże jeszcze w tym sezonie a ten jeszcze ma sporo odcinków do wyemitowania ( jako ,że sezon to 22 odcinki to pewnie jeszcze to przeciągną)