Czy może mi ktoś wytłumaczyć następujące rzeczy ? Bo nie wiem czy to są tak słabe dziury fabularne, czy może ja czegoś nie rozumiem. Bo jeśli tak bedzie cały czas to chyba warto sobie odpuścić...
(Dotyczy 1 sezonu, prosiłbym o nie spojlerowanie dalej niż 4 odcinek)
1.Czemu Chloe raz nie chce żeby Lucyfer sie mieszał w śledztwa, a zaraz potem chce
2. Czemu Chloe mimo że dosłownie jest świadkiem co chwile rzeczy nadprzyrodzonych ( jak wyciąganie z ludzi pragnień ) to nie wierzy Lucyferowi i przyjmuje to do wiadomości i dopiero gdy Lucyfer zrobi coś grubszego to dopiero coś jej nie gra.
3. Apropo, czemu ludzie w tym serialu w ogóle nie reagują na moce Lucyfera ? To jest normalne że ktoś ma nadludzką siłe ?
Z góry dzięki za wytłumaczenie.
po pani detektyw jest porąbana ,spokojne w 2 sezonie będzie tak dalej a co do nadludzkiej siły i wgl to on chyba używa jej tylko jak jest sam na sam z kimś
Przecież był odcinek jak użył nadludzkiej siły na oczach Chloe i nie zrobiło to na niej żadnego wrażenia...
No własnie nie za bardzo, był bodajże trzeci odcinek na jakiejś konferencji gdzie było ponad 10 osób i Lucyfer popchnął człowieka tak że aż rozbił szybe i co ? Każdy to przyjął to wiadomości i tyle, nikt nic nie powiedział .... czyli mam rozumieć że cały czas, będą takie głupoty ?