Ależ mnie wnerwia to jak zachowuję sie lucyfer w stosunku do Maze w sensie ona jest zwykłym demonem jakich pewnie jest setki w piekle, i ja rozumiem że ona jest jego przyjacielem ? Ale mimo tego powinna być mu jakkolwiek podwładna, a ona drze sie na niego atakuje ją a on ? Nic... Nie zareaguje Nie wnerwi się, tlumacz jej zachowanie... Masakra. Teraz w tym serialu jet jakies 2% Lucyfera w Lucyferze
Ja tam przeboleje do konca 3ciego sezonu i sie pożegnam z tym serialem. To nie to samo co pierwsze sezony.
Lucek wzbudza 0 respectu, w ogóle nie uzywa swoich mocy [nawet przeciwko kryminalistom] - co za tym idzie ? Zapominamy że jest Diabłem. Tyle co pokaze skrzydła raz na 3 odcinki.
Maze jest w tym sezonie strasznie irytująca.
Nie mają pomysłu na Amanadiela z czego wynika ten smieszny romans z panią terapeutką.
Wątki kryminalne są wrecz banalne i totalnie nas nie obchodzą.
Wprowadzają wątek Charlote który też nikogo nie obchodzi ale musimy zapchac czymś odcinek.Mogli się pożegnać z aktorką po 2gim sezonie a nie ...
Zaraz wszyscy bedą wiedzieć prawde o Lucku tylko nie Decker. Czekaja chyba na 15 sezon z ujawnieniem prawdy.