PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=742520}

Lucyfer

Lucifer
2016 - 2021
7,9 121 tys. ocen
7,9 10 1 121445
6,5 8 krytyków
Lucyfer
powrót do forum serialu Lucyfer

Piosenka

ocenił(a) serial na 10

Szukam piosenki z s2e10, która leciała jak Dan gadał z Perrym przed nocnym klubem zanim wsiadł do auta Maze.
Błagam jeśli ktoś zna tytuł piszcie bo nie pozbędę się tej melodii z głowy dopóki jej nie przesłucham :P ;)

ocenił(a) serial na 9
Tindela

http://www.tunefind.com/show/lucifer/season-2/38785 tutaj wrzucają piosenki z Lucfera ale tej nie ma. Próbowałam też przez aplikację shazam, ale też nie wyszukuje;/

a sama szukam piosenki z odcinka 2x12 kiedy to Lucyfer i Chloe się przytulają pod koniec. :( też chodzi mi po głowie;/

ocenił(a) serial na 10
maaajenka

Czasem żałuje że to nie leci na MTV :( :P
Tam (w Teen wolf tak przynajmniej jest) jak leci piosenka w tle to pokazuje się na pasku tytuł i wykonawca :)
Taka mała rzecz a takie wielkie ułatwienie

ocenił(a) serial na 9
Tindela

fajny pomysł.

ocenił(a) serial na 10
maaajenka

Prawda? :)
Obejrzałam jeszcze raz ten fragment, o którym wcześniej wspomniałaś, i chciałam dopytać czy chodziło ci o tą melodię która leciała w chili gdy oni się przytulali (nie mogłam wyłapać słów prócz tego "Oooo..." :( ) czy o piosenkę która leciała po scenie w barze?
Choć w sumie i to mi nie robi różnicy bo tej też nie znalazłam :(

ocenił(a) serial na 9
Tindela

o tą z "oooo" ;) no właśnie mam tą aplikację shazam i zazwyczaj mi pomagała wyłapać to czego nie mogłam znaleźć, ale w przypadku tych piosenek o które nam teraz chodzi jest bezradna;/

ocenił(a) serial na 8
maaajenka

ciężko znaleźć tą piosenkę, na żadnych popularnych serwisach nie ma ale można posłuchać tutaj
www.d2music.com/index.php?p=srch_cd&cd=83
Della Swiss White Days Again

ocenił(a) serial na 9
Gosiek_

DZIĘKI !!!! <3 no właśnie znalazłam jak się nazywa ta piosenka i wykonawcę, ale nigdzie w necie nie mogłam tego namierzyć;/

ocenił(a) serial na 10
Gosiek_

MY HERO :D
Dzięki za jej znalezienie ;)