NO nie wierze normalnie aaaaaaaaaaaa! przez tą głupią panią detektyw diabeł to nie diabeł. Ale zacznijmy jest scena kiedy jest u tej baby i nareszcie diabeł może okazać się diabłem nareszcie pokaże rogi ale nie na głupia pani detektyw musiała za nim pojechać i "odebrać" mu te moce nie normalnie nie mógł sie w końcu pokazać od tej diabolicznej strony bo diabełek nie byłby już idealny
Ta zabawa w kotka i myszkę z nieśmiertelnością będzie raczej stałym punktem programu, więc się trzeba przyzwyczaić :)
mogli by ten serial podkręcić i na przykład detektyw by wyjechała na pewien czas czy coś w tym stylu
dokładnie, ciekawi mnie to co się dzieje z Amenadielem, on najwidoczniej też powoli traci swoje moce i nie wiem czy to wina Chloe jak w przypadku Lucka czy nie, bo o ile na policji jego moc została przerwana gdy zbliżył się do biurka Chloe to na dachu Chloe już przy nim nie było... zapowiada się dobry sezon :) oby tylko było więcej Lucka, który pokazuje na co go stać niż tylko kilka ujęć z jego diabelskimi oczami :)