PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=742520}

Lucyfer

Lucifer
2016 - 2021
7,9 121 tys. ocen
7,9 10 1 121361
6,5 8 krytyków
Lucyfer
powrót do forum serialu Lucyfer

Po obejzeniu 24 odcinka 3 serii gdy Lucyfer pokazał sie agentce w swojej prawdziwej diabelnej postaci ( twarzy ) , przy nastepnym odcinku 25 jak i 26 pogubilem sie doslownie . To tak jak by sie nic nie stalo a chcieli wydluzyc o kolejne dwa odcinki

ocenił(a) serial na 8
zyczliwy

to są ova amerykańskie Czyli odcinki niezwiązane z mangą, ale nie są one też fillerami, czyli zapychaczami. Będzie to nowa, inna historia, raczej krótka, niezwiązana a fabułą anime ani treścią mangi, ale trzyma swój poziom, więc nie jest zapychaczem. Mniej więcej tak to wygląda. Jak np. robią OVA do jakiejś mangi to też mogą trzymać się tego co jest w niej zawarte, ale nie wykorzystują całej mangi tylko pokazują kawałek z niej. Wtedy jest to bardziej zachęcenie do kupna mangi. :D Mam nadzieję, że jako tako pomogłam.

ocenił(a) serial na 9
MALIA50000

Nie bardzo :))) . Bo juz sam nie wiem czy bedzie kolejny sezon ?? Ale sadze ze raczej nie , chyba. Dla mnje to nie skonczone .. Dla mnie koniec jest przy 24 odcinku

ocenił(a) serial na 8
zyczliwy

będzie w przyszły roku i chyba nie będzie to ostatni sezon

ocenił(a) serial na 9
MALIA50000

Bardzo bym sie cieszyl :)) . Dziekuje

ocenił(a) serial na 8
zyczliwy

proponuję obserwować strony naekranie.pl lub datapremiery.pl .

ocenił(a) serial na 8
zyczliwy

Już tłumaczę :) Sezon 3 miał być ostatnim sezonem Lucyfera, gdyż stacja Fox postanowiła go anulować z powodu rzekomej małej oglądalności serialu. Dlatego w ramach zadośćuczynienia fanom postanowili puścić dodatkowo dwa odcinki, które miały należeć do sezonu 4: jeden z panną Ellą Lopez i drugi ukazujący alternatywną rzeczywistość. Na szczęście fani serialu poprzez zaangażowanie w kampanię #SaveLucifer ocalili serial od kasacji, a jego kontynuacji podjął się Netflix :)