PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=742520}

Lucyfer

Lucifer
2016 - 2021
7,9 122 tys. ocen
7,9 10 1 121501
6,5 8 krytyków
Lucyfer
powrót do forum serialu Lucyfer

https://www.youtube.com/watch?v=X4bF_quwNtw

https://www.youtube.com/watch?v=dI45r_DvW4A

może być niezłe :]

ocenił(a) serial na 7
xharythion

Zapowiada się bardzo dobrze.
Choć skoro leci spin-off Sandmana to gdzie sam Sandman?!

ocenił(a) serial na 5
Dealric

bardzo dobrze to może bez przesady... taki constantine połączony z californication ;)
ale jeśli będzie wierny komiksowi to może być gut. oby tylko nie zrezygnowali tak jak z constantinem po pierwszym sezonie :(

Sandman myślę, ze nie prędko.

xharythion

i właśnie ponoć nie bardzo jest wierny komiksowi. przynajmniej tak czytałem.

użytkownik usunięty
Dealric

Wieści o Sandmanie jakoś tak umarły śmiercią naturalną , przy i tak lichej częstotliwości.

Ostatni news grudnia ub.r. Więc chyba ten film nie bardzo powstaje. A jeśli tak, to tym gorzej. Przecież DC, uznało, że należy oddzielić filmy od seriali.

Tym gorzej dla ewentualnego filmu o Sandmanie- o ile powstanie. Wycięcie wątku Lucyfera, to zmarnowanie genialnego season of the mist.

Sam zwiastun naprawdę bieduje. Widzę, że zamiast Lucyfera tworzącego alternatywne wszechświaty i knującego intrygi przeciw różnym potężnym istotom, dostaniemy lucyfera ścigającego przestępców. No wow po prostu!

użytkownik usunięty
xharythion

Po samym trailerze zaczynam podejrzewać, że to może być mój nowy ulubiony serial do kolekcji :D

mi też się zwiastun podobał

dreamer_20

Zwiastun jest niezly , zobaczymy czy odzwierciedla calosc :) Wie ktos moze kiedy pilot serialu?

xharythion

Zapowiada się genialnie :D

xharythion

Zajebisty serial się zapowiada.

mike__25

Wrogowie Boga, głupcy, nawróćcie się; ten twór diabła to bluźnierstwo Bogu.

mike__25

Sam sobie wystawiłeś świadectwo prostackim słownictwem.

Szymon1993

W czym masz problem? Nie chcesz nie oglądasz, czego tu nie rozumiesz? To proste jak budowa cepa. Serial nie jest adresowany do ciebie. Mnie jego oglądania nie uniemożliwisz. Zapomnij. Zresztą takie głosy jak twój są dla mnie tylko dodatkową motywacją do zainteresowania się daną produkcją. Tak zresztą było w przypadku Lucifer, najpierw gdzieś na necie przeczytałem, że fanatycy oszołomy religijne protestują przeciwko produkcji. Natychmiast pobiegłem na YouTube obczaić zwiastuny, a teraz nie mogę się doczekać premiery. Tacy jak ty robią temu serialowi największą reklamę :)

mike__25

Boga nie boisz się. Na pewno umrzesz.

Szymon1993

Nie ma boga, jest tylko pusta wiara w nieudowodnione istoty nadprzyrodzone. W jednym masz rację każdy z nas umrze.

mike__25

Czułem, że nie rozumiesz. Pisałem o śmierci duszy. Diabeł pragnie, żebyś nawet nie miał jednej myśli, że szatan istnieje. Nie wyjaśnisz historii Izraela bez Biblii. Nie mam na myśli
tego fałszywego, obecnego tworu diabła. Wierzysz w kłamstwa: "ewolucji", "wielkiego wybuchu", lądowania na księżycu? Dowodu na to nie było, nie ma i nie będzie. Takie twory jak ten serial to bluźnierstwo Bogu i służy on do zniewolenia rzesz takich jak ty przez podawanie papki w postaci nic niewartej "rozrywki", która nic nie zmieni. Używanie prostackich słów jak "zajebiste" świadczy o tym, że jesteś ubogi. Masz wolną wolę: Bóg albo diabeł, wieczne życie albo wieczne potępienie. Uwierz w Boga, czyli zawróć z złej drogi.

Szymon1993

Nie może być bluźnierstwa wobec czegoś co nie istnieje i zarazem czegoś co ci się wydaje, że istnieje co jest przedmiotem twojej pustej bezdowodowej wiary. Mam jednak dla ciebie dobrą radę nie będziesz się chciał czuć urażony nie będziesz musiał oglądać tego serialu. Każdy sobie rzepkę skrobie dla każdego coś miłego. Nikt nikogo do niczego nie zmusza.
Nie spamuj tutaj religijnymi wypocinami. Nie interesuje mnie to, nie jest to moim hobby. Jestem człowiekiem wolnym od religii. Serial obejrzę z przyjemnością ze względu na miłą dla oka obsadę aktorską, jak również świetnie zapowiadającą się fabułę.