oglądam Lycyfera od dawna i odkąd pojawil się Amanadiel zastanawia mnie dlaczego jego skrzydła sa czarne. nie pamietam by bylo to wyjasnione w serialu a przeciez Lucyfer i Uriel mieli białe. mozże to zalezy od koloru ich skóry? jak myslicie?
Były białe a czarne stały się jak zaczęły mu odpadać i stracił moc - wsio jest w serialu wyjaśnione ;)
Byc moze. Po prostu wydawalo mi sie ze amanadiel od poczatku mial czarne. Musialam cos przegapic xd
bzdura , w serialu absolutni nie było nic wyjaśnione w kwestii skrzydeł. Nigdy nie miał białych skrzydeł a ich kolor nie miał nic wspólnego z traceniem mocy, dopiero kiedy stracił moc to mu skrzydła tak jakby sie zniszczyły i powypadały zostały resztki szarawych piórek. a Amanadiel od 1 odcinka miał kruczo czarne skrzydła
Właśnie też zaczęłam się nad tym zastanawiać... Teraz w 5 sezonie Michael też ma czarne skrzydła. Ma ktoś jakieś pomysły?
Wydaje mi się że Amenadiel i Michael byli archaniołami dlatego mieli ciemne skrzydła, aczkolwiek są to tylko moje przemyślenia...