PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=742520}

Lucyfer

Lucifer
2016 - 2021
7,9 122 tys. ocen
7,9 10 1 121872
6,4 10 krytyków
Lucyfer
powrót do forum serialu Lucyfer

kto się zgadza? uwaga mały spoiller jak sądzicie czy Cloe zatruła się przez pocałunek lub nawet dotyk marynarki? btw lucyfer tę substancje ma w sobie nie tylko na marynarce wiec też powinien miec objawy przy Cloe

ocenił(a) serial na 9
loloooo

SPOILER

odcinek faktycznie świetny. pod każdym względem, prowadzonej sprawy, relacji Deckerstar, wyjawienia pewnych rzeczy i zakończenia. Super. Ale chyba tak to nie mogło być z tym zatruciem Chloe. Bo ten lekarz gdy Chloe w końcu go złapała i zanim z sobą skończył mówił, że wybór to tylko iluzja, że wtedy go nie miał i nie ma go teraz i że Chloe sama wkrótce zrozumie. Więc tak jakby on już wiedział, że ona będzie zarażona. Nie zdziwiłabym się gdyby np. w kolejnym odcinku dostała nagranie albo ktoś dostał nagranie co musi zrobić, żeby uratować Chloe. Bo skąd lekarz mógł wiedzieć, że Lucyfer tam wejdzie, a później Chloe go przytuli. Nie wiedział. On sam uważał, że Chloe na potwierdzenie jego teorii wybrała siebie i złapanie lekarza niż tych chłopaków i że ich nie uratowała. Tylko pojawia się kolejne pytanie w jaki sposób Chloe została zarażona??

ocenił(a) serial na 9
maaajenka

tez o tym myślałem bardziej mi chodziło ze tak powinno być niz faktycznie będzie, a co do ostatniego pytania to kilka opcji jest mógł jej coś dać jak ona go "dotykała" lub jakieś otrucie bo w sumie nie mógł wiedzieć ze za nim od razu pobiegnie moźliwy zabieg będzie ze lucyfer zmusi tę osobę do wykonania zadania, może też "Mama" miała w tym jakiś udział :)

ocenił(a) serial na 7
loloooo

Oj Po promo następnego odcinka myślę że Lucek zejdzie do piekła aby przepytac Pana Profesora

ocenił(a) serial na 9
loloooo

mamy bym chyba w to nie mieszała. ona chyba sama nie wie jak użyć Chloe żeby wrócić do piekła. ale naprawdę to interesujące jak on ją zaraził;/ mam nadzieję, że się wyjaśni w kolejnym odcinku. AAAAAAAAAAAA już wiem. Zaczęłam analizować wszystkie momenty kiedy miał okazję zarazić Chloe i to musiało być w 36:48 gdy ona go goniła, złapała, przewróciła na ziemię, usiadła na nim okrakiem, a on ją odepchnął takim gestem jakby coś wbił jej w bok np. strzykawkę. I pewnie wtedy ją zaraził. Na pewno wtedy! tylko zmienia to trochę moją wcześniejsza wizję, bo jeżeli zrobił to trakcie pościgu to mógł wziąć strzykawkę z trucizną zakładając, że detektyw będzie go goniła i że ją ukłuje, więc wcześniej mógł przygotować jakiś chory plan kto co ma zrobić, żeby zdobyć antidotum. Chyba, że po prostu miał strzykawkę przy sobie na wszelki wypadek i nie zostawił żadnych wskazówek gdzie jest antidotum, ani jak je zdobyć, albo w ogóle go nie przygotował i tu się sprawa komplikuje;/

ocenił(a) serial na 9
maaajenka

z tym planem było by dziwne bo raczej fartem go znalezli musiał otruć ją po mailu

ocenił(a) serial na 9
loloooo

no ale moim zdaniem czy z planem czy bez otruł ją tj. wstrzyknął ją wtedy gdy go przewróciła a on ją zrzucił z siebie ruchem jakby jej coś wbijał w bok. Zobaczcie sobie jeszcze raz tą scenę. Właśnie może w ogóle nie miał planu a przy sobie miał truciznę i po prostu otruł Chloe nie dając ani jej ani nikomu innemu szansy na antidotum.

ocenił(a) serial na 9
loloooo

bo może nasz doktor wcale nie planował otruć Chloe a że ona go goniła, przewróciła, a on miał przy sobie strzykawkę z trucizną to ją otruł, żeby móc uciec. Ja tak to rozkminiam, że wcale nie miał wcześniej w planach otruć akurat Chloe, miał strzykawkę w trakcie ucieczki żeby się bronić, a że akurat goniła go Chloe to akurat jej się oberwało.

ocenił(a) serial na 8
loloooo

Myślę że to od krwi Lucka z nadgarstka..

ocenił(a) serial na 9
Rozgdz

Tam był gaz trujący który zabija od razu, ją musiał inaczej, mój błąd

ocenił(a) serial na 8
loloooo

Hm, tak, ale ja myślę że doktorek robił tą truciznę z krwi Lucka, z tej fiolki która wcześniej w serialu "wsiąkła".
I teraz Chloe dotknęła krwi z nadgarstka...
Niby zapowiedź kolejnego odcinka temu przeczy, ale...
No, zobaczymy.