PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685663}

Młodzi Tytani: Akcja!

Teen Titans Go!
2013 -
5,4 2,6 tys. ocen
5,4 10 1 2553
3,0 3 krytyków
Młodzi Tytani: Akcja!
powrót do forum serialu Młodzi Tytani: Akcja!

To już wychodzi.

ocenił(a) serial na 7

Nie można tego oceniać a już miało premierę. Zróbcie coś z tym.

ocenił(a) serial na 2
saitek

Już można oceniać

ocenił(a) serial na 7
dymek167

Nie spieszyli się. ;)

ocenił(a) serial na 5
saitek

Im później ocenimy, tym gorsza ocena będzie, jak tak patrzę po odcinkach. To się robi coraz głupsze

ocenił(a) serial na 7
x4815162342x47

Taki zamiar. To nie miał być serial o superbohaterach walczących ze złoczyńcami. Kilka odcinków było spoko. :) Wole już takie coś niż Avengers Assemble lub Hulk and the Agents of S.M.A.S.H.

saitek

A ja wolę Young Justice i Green Lantern The Animated Series, które zdjęli z anteny dla tej niewyobrażalnej kaki. Rozumiem, że zamiar był, żeby serial był głupkowatą komedią, ale ani to śmieszne, ani interesujące.

ocenił(a) serial na 7
DodoByrd

Wolić sobie możesz skoro skasowali. :D YJ i GL zdjęli bo się zabawki słabo sprzedawały a nie żeby zastąpić to Tytanami. :P Potem dali jeszcze Beware the Batman ale teraz zawieszone. :D Teraz wyboru nie ma zbytniego i wolę sobie obejrzeć Teen Titans Go! niż aktualnie gówniane animacje Marvela. Do tego ja lubię taki dziwaczny humor....

saitek

No mogę bo właściwie GL i YJ jest więcej odcinków niż TT Go :) Zdjęli z powodu zabawek - dla Beware the Batman i TT Go, użyłam skrótu myślowego, więc się zgadza. Dziwie się, bo te zabawki w drugiej serii nie były takie najgorsze, a małe pluszaki w zestawach z Sonic's są najlepsze. Co do Bats'a to był jeszcze większą tragedią niż nowi tytani, więc nic dziwnego, że tak szybko poleciał. Te dziwne naciągane oczy? Mam nadzieję, że CN zrobi jakąś ciekawą alternatywę dla 2 sezonu TT, chyba, że chcą to katować w kółko tak jak teraz.

ocenił(a) serial na 7
DodoByrd

Bats nie poleciał. Miał przerwę tak jak YJ kiedyś. :P Znowu leci. Tragedią nie jest....jest raz średni a raz słaby. :D

saitek

Nie miałam na myśli fabuły tylko wygląd bohaterów, Batman jest azjatą :D

Jak go zawiesili, to czytałam, że mieli go zdjąć ze względu na niską oglądalność w porównaniu do TT, ale jak wrócił to dobrze? Nie wiem? Był mi obojętny. Na razie czekam aż wymyślą coś nowego.

ocenił(a) serial na 7
DodoByrd

Wygląd ogólnie jest brzydki bo CGI jest brzydkie w tych kreskówkach. Daliby sobie spokój z tym na razie bo to nie wygląda dobrze. A serial jest spoko bo ma fajne intro, używają mniej znanych wrogów, przeciwnicy to psychole. Wadą jest brzydota tego serialu (szczególnie w dzień) no i czasem fabuła odcinków jest słaba.

saitek

Ostatnio trafiłem na kilka odcinków tego serialu. W sumie nie planowałem oglądać, nawet nie wiedziałem, że to już leci, ale jak już się dowiedziałem to poświęciłem tę godzinę w weekend i obejrzałem cztery odcinki. I w sumie nie jest tak źle, jak się można było spodziewać. Wiadomo, nie to samo, co stara seria (którą nawiasem mówiąc bardzo lubię), ale też nie miała być czymś takim. I zgadzam się, też wolę to niż te najnowsze produkcje Marvela. Miło też, że w Polsce postarali się o powrót aktorów, którzy podkładali głos pod te postacie lata temu. Jak na typowo komediowy twór całkiem nieźle, humor nie najwyższych lotów, ale tragedii nie ma. A graficznie nawet mi spasowało, pasuje do takiej konwencji.

ocenił(a) serial na 7
eguaroc1

Są odcinki raz lepsze raz gorsze. No i czasem fajne nawiązania do świata DC np. gościnne występy, bromance Batmana i Gordona, pluszaki ubrane jak superbohaterowie czy złoczyńcy w pokoju "Gwiazdki", itd. Lubie taki głupi humor... taki był np. w Chowderze ale przecież te stare kreskówki z CN typu Krowa i Kurczak, Ed, Edd & Eddy, Atomówki, Laboratorium Dextera też były pokręcone na swój sposób.

saitek

Oczywiście, że były! I miedzy innymi dlatego ludzie tak je lubili i do dziś o nich pamiętają. A "Chowdera" też bardzo lubię, jak dla mnie to był właśnie powrót korzeni CN.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem