mógłby mi ktos wytłumaczyc o co chodziło celeste jak na koncu pokazywali krótkie wypowiedzi w filmie aktorów i miedzy innymi celeste sie wypowiadala ( cos mówiła ze ojciec pyta o matke a matka o ojca ) z tego co zrozumiałam to ze im sie nieudało ale nie wiem
Tam było coś takiego "... mimo to chciałabym przeżyć taką miłość jak oni" coś takiego... mówiła Celeste, czyli ich córka. Powiedziała "Uczę się tańczyć i śpiewać w tej samej szkole co rodzice"
Taki mi się wydaje, że to była Cele córka :)
tak to była córka Santiago i Celeste :) mówiła o swoich rodzicach,że się rozstali bo mama chciała,żeby ona skończyła szkołe :)
Wszystko zaczeło się od tego,że Santiago stał się bardzo popularny,wszystkim spodobał sie wizerunek Satiago i Celeste podróżujących razem z małą Celeste,wkońcu Santiago otrzymał platynową płyte zaczął jeździć na turne razem z Celeste i ich córeczką, i tak było przez bardzo długi czas....Santiago zdobył popularność w Ameryce Pd i Płn oraz w Europie....lecz po pewnym czasie gdy ich córeczka zaczęła dorastać Celeste zaczęła się sprzeciwiać,temu by ich córka podróżowała razem z nim bo ciągle musiała zmieniac szkołę z powodu ciągłej zmiany miejsc.I dlatego też Celeste wróciła z córką(Celeste) do Buenos Aires a Santiago pozostał w Miami .W wyniku czego się rozstali.Jednak ich córka na zmiany jeździ raz do Celeste raz do Santiago, otrzymała nawet od ojca propozycje śpiewania w jego chórku.Długo się wahała ale wkońcu się zdecydowała.I teraz co przyjedzie do mamy to mama pyta o tatę ,a gdy znów wraca do ojca to on pyta o mame.Celeste mówi że rodzice są bardzo o siebie zazdrośni i ze chyba się jeszcze zejdą ze sobą bo jak się rozstali,tak żadne nie potrafi ułożyć sobie życia, bez drugiego.Celeste(córka) idzie do szatni(uczy sie baletu w tej samej szkole,w której poznali się jej rodzice) i spotyka tam dziennikarzy.Dziennikarze pytaja dziewczynę czy po tym jaką wielką miłość przeżyli jej rodzice , czy ona też chciałaby przeżyć coś takiego.Ona odpowiada,że tak.Bardzo wzruszyła ją historia rodziców i też bardzo chciałaby przeżyć tak piękne uczucie.....
Zapraszam na forum:
http://www.mlodzienczamilosc.fora.pl/viewtopic.php?t=2