Nie uważacie, że ten serial robi się już nudny? Ciekawe przez ile lat go będą ciągnąć. Pewnie stanie się takim samym, durnym tasiemcem jak Moda na suksec!
Szczerze powiedziawszy to nie przepadam za tym serialem, ale moi rodzice go oglądają, więc siłą rzeczy też czasami z nimi go oglądam. Boże! Jaki on durny jest!
Wiem że może uraziłam czyjeś uczucia (a szczególnie fanów tego badziewia) ale niestety taka jest prawda. Wspołczują tym, którzy to oglądają. Doprawdy chyba się strasznie nudzą.
eeeee... wie ktoś ile już jest odcinków tego serialu? i kiedy on się wreszcie skończy? bardzo działa mi na nerwy i wolałbym żeby zniknął
Kiedyś to oglądałem chętniej, bo niektóre wątki były dość ciekawe, ale teraz to się robi słabe... Ciągną na siłę...
Też go kiedyś oglądałam, no i bardzo lubiłam. Ale po pewnym czasie wszystko zaczęło sie tak ociągać i zrozumiałam, że tylko tracę na tym czas, więc postanowiłam znaleźć sobie jakies ciekawsze zajęcie, chociażby nauka, którą przez ten gniot musiałam przekładać na późniejsze godziny. Miejmy nadzieję, że to się w końcu skończy. Oczywiście bez obrazy dla fanów :)