Zastanawia mnie jak to mozna ogladac. Bylem w ferie z kumplami w Szklarskiej Porebie, wszyscy to ogladali i zajmowali tv w dwoch pokojach... Myslalem, ze nie wyrobie.
to koleś miałeś przewalone:) ja bym się powiesił na kablu od telewizora. No ale co jak co obywatelskim obowiązkiem wpisuję się jako pierwszy i mam nadzieję, że nie ostatni...serial to jedno wielki gówno
Bracie, popieram cię rękami i nogami. Polaków popierdoliło na punkcie tego gówna. Trudno to skomentować. Uczcijmy to minutą ciszy.
nie wiem, dlaczego tylu ludzi to ogląda. To szczyt wieśniactwa. Jakbym musiał to obejrzeć to chyba zjeb*łoby mnie do końca. Total dno dla niewyżytych
nie lubie, nie cierpie, wręcz nie nawidze tasiemiec jak każdy nie lubie seriali ale ten jest naprawde okropny. wiele ludzi mówi że jest fajny, ciekawy i szybką akcją ale nie różni sie on od innych tego rodzaju jak np. Na wspOlnej, czy nowy serial polsatu kochaj mnie kochaj (ja napewno do miłośników tego gatunku i serialu M jak Miłość nie należe). totalne dno i to chyba tyle co miałam do napisania napisałam. chwała wszystkim którzy popierają moje zdanie.
no co Ty, Loszo?? M jak miłośc nie lubisz?? :D
współczuje Ci tych ferii, ten serial to gniot nad gnioty, zupełnie nie rozumiem jak można coś takiego oglądać :/ bleeeeeh
TEN SERIAL MNIE DRAŻNI. NIE LUBIĘ GO, CHOCIAŻ UWAŻAM, ŻE GDYBY NAD NIM POPRACOWAĆ, TO BYĆ MOŻE DAŁOBY SIĘ JESZCZE COŚ URATOWAĆ... ALE OBECNIE "M JAK MIŁOŚĆ" TO GŁUPOTA! NIE WIERZĘ, ŻE TO NAJPOPULARNIEJSZY POLSKI SERIAL!