PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

N jak Nuda

ocenił(a) serial na 1

Cześć zauważyliście że ten serial jest coraz bardziej daremny,nie mają czego kręcić ostatnio chyba z 20 minut Mucha z Mroczkiem grali w siatkówkę i Mateuszek z 20 minut gadał z Markiem o byle bzdetach. Wiem serial ma fanów sam czasem oglądam,kiedyś częściej,ale myślę że nadeszła pora na zakończenie tego nudnego tasiemca bez urazy do fanów tego serialu. Moje odczucia Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 4
milosnik_fw

Zgadzam się.Serial stał się ostatnio przeraźliwie nudny.Chociaż dzisiejszy odcinek choc trochę absurdalny,nie był taki zły.

milosnik_fw

są gorsze seriale np Galeria, Julia czy kiedyś mega niewypał Rezydencja. już wole stare, sprawdzone m jak m niż jakis nowy niewypał pokroju Rezydencji! natomiast co do wątku Muchy, to ogladam serial na ipli i zawsze go przesuwam , bo jest nudny.... to jej leżenie na łózku, pogadanki z mroczkiem czy tym kochankiem, kogo to interesuje

milenasy

obecnie serial ciągnie ten aktor, który gra brata Tomka, moim zdaniem najlepszy wątek

milenasy

Chyba bratanka ? :) Wiesz, ja nawet na temat tego aktora i odgrywanej przez niego postaci chciałam założyć nowy temat. Bardzo lubię tę postać i tego aktora, a jego rozmowy z Zośką są bezbłędne. Marcin jest świetny. Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
milosnik_fw

To nie była siatkówka tylko rugby ;)