PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52020
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

no właśnie, kto was najbardziej irytuje, denerwuje w tym serialu?
moje typy:
Marysia - jej honor ("nie mogę tego przyjąć") i ta cała dobroć, ej, no kto pomaga byłej kochance męża?
Małgosia - ilu ona miała już facetów? moim zdaniem następny będzie Grzegorz, który dla niej zmieni orientację seksualną, a jak się Gosia nim znudzi, to pójdzie do łóżka z edim, aby przejąć całą firmę ;]

LeiA

Zdecydowanie Tereska!!! Jak ją widzę i słyszę to mam ochote wywalić telewizor przez okno!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
LeiA

postacią irytującą dla mnie jest małgosia,zmienia sobie facetów jak jej się podoba , niewie sama czego chce.Jest osobą dożącą do jakiegoś celu ,ale niewie jeszcze do jakiego.

tom35_71

Natalka! twarz - za przeproszeniem- co najmniej mało bystra. jej sposób gry i jej kwestie doprowadzają mnie do... ogólnie a fe!

użytkownik usunięty
zzzzzzzzzzzz

lukasz chlopiec anemiczny nieinteligentny jak widze jak on gra mam zamiar strzelic sobie w glowe ale nie mam czym;/

zzzzzzzzzzzz

Marysia - to jej strzelanie oczami! Małgosia - nigdy nie wie czy tak naprawde kogoś kocha :| . Janeczka - koszmarna, zasuszona staruszka..

użytkownik usunięty
LeiA

1. LUCJAN - ZA CAŁOKSZTAŁT.
2. MAŁGORZATA - SAMA NIE WIE, CZEGO CHCE. MIAŁA JUŻ TRZECH FACETÓW I DALEJ NIE WIDAĆ KOŃCA.
3. MARTA - OSOBA KOMPLETNIE POZBAWIONA CHARAKTERU.
4. PAWEŁ & PIOTR - CHYBA NIE MUSZĘ TŁUMACZYĆ?
5. KINGA - ZBYT UROCZA.
6. STEFAN - CIEPŁE KLUCHY.

...I CAŁA RESZTA Z POWAŻNIEJSZYCH LUB BARDZIEJ BŁACHYCH POWODÓW.

ocenił(a) serial na 8
LeiA

Mnie najbardziej irytuje Małgośka. Ilu Ona jeszcze bedzie miała partenrów i czy zacznie liczyć sie ze zdaniem innych czy będzie wciąż taką egoistką i będzie myśleć tylko o sobie??? Chciałabym znać odpowiedzi na te pytania choć to raczej nie możliwe. A Małgośka i tak pozostanie tą postacią z M jak Miłość której nie lubie najbardziej!!:/

ocenił(a) serial na 1
LeiA

a mnie irytuje i małgoska i stefan i łukasz i wszyscy w tym pseudoserialu, wogóle cały "serial" jest debilny, tak jak cała polska(celowo z malej litery) twórczość serialowa, typowy telewizyjny zawaliprogram