Które z bohaterek serialu są wg Was najpiękniejsze? Wybierajcie! Podawajcie 3-5 najpiękniejszych!
* Magda (Joasia Brodzik)
* Mariola (Kasia Bujakiewicz)
* Agata (Daria Widawska)
* Dorota (Magda Cielecka)
* Karolina (Kasia Herman)
* Kasia (Patrycja Durska)
* Teresa /mama Magdy/ (Ewa Kasprzyk)
* Jagoda (Marta Żmuda)
* Julia (Grażyna Szapołowska)
* Marta (Ula Grabowska)
Moje typy to:
1. Dorota
2. Magda
3. Mariola
4. Karolina
Najpiękniejsza jest
1 Karolina (jest sliczna i ten głos)+ ciepła rola:D
2 Magda i Marta ( Ula grabowska jest śliczna a i Brodzia też ale to chyba z miłości do serialu ona na 2 miejscu:D
......................
Dawanie jako przykład Szapołowskiej to przesada jest brzydka i gra jakby cały czas miała orga** Takie moje zdanie :D
1. Magda Cielecka 2. Joasia Brodzik 3. Kasia Herman (za ogólnie fajna role Karoliny)
Według mnie najpiękniejszymi aktorkami są:
1.Dorota (Magda Cielecka)
2. Marta (Ula Grabowska)
3. Magda (Joasia Brodzik)
4. Jagoda (Marta Żmuda)
5. Mariola (Kasia Bujakiewicz)
Według mnie Karolina nie jest zbyt urodziwa, a do tego nie lubie gdy ktoś gra taką kluche, która rozpieszcza swoje dzieci
Najładniejsze jest Magda:)Jestem zakochana w tym serialu, moze dlatego że tak bardzo utożsamiam się z Magda M. Ogólnie nie uważam Joanny Brodzik za jakąś wyjątkowa śliczna aktorke ale bardzo mi sie podoba jako Magda M.(te włosy, makijaż, styl ubierania). ładna jest tez Karolina (bardzo lubie Katarzyne Herman)i oczywiście Agata ze względu na jej przepiękne rude włosy ;)
1.Jagoda zdecydowanie xD
2 Mariola-bardzo naturalna i w ogole
3.Magda zalezy kiedy ^^
4.Karolina
Więc oczywiście u mnie wygrywa Katarzyna Herman. . . ciepły głos, uroda, i w ogóle jest fajna ;P
Na drugim miejscu jest Urszula Grabowska i Daria Widawska... :D Daria jak ktoś niżej powiedział... za piękne rude włosy :D
pozdrawiam
Pililinka ;]]
Najpiękniejsza jest Karolina, czyli fenomenalna Katarzynka Herman.
Zaraz po niej Agata, czyli Daria Widawska
I tytułowa Madzia, u mnie na 3 miejscu, czyli urocza Joanka Brodzik. Dorota(Magda Cielecka)też ładna...