Ten serial jest durny. Brodzik chodzi tylko wiecznie nieszczęśliwa. A jak w 2 seznonie wymyślili jak to szlachetny piotr nie powiedział o swojej chorobie magdzie żeby biedaczka sie nie martwiła to myślałam że zwymiotuję. Dno przez wielkie D !!!!!
Rozumiem, że sielankowy ''Klan'' czy ''M jak miłość'' nie są zakłamane, tylko w każdym domu są takie wspaniałe rodziny?
Chyba ominęło mnie coś w życiu...
Zgadzam się.
Jako facet muszę powiedzieć że zapowiadał się na na prawdę dobre romantyczne kino. Niestety po kilku odcinkach scenariusz zaczął topić się w bagnie miernoty.
Jest dokładnie tak jak mówisz, oto bowiem główna bohaterka głównie beczy, spędza czas na rozmyślaniach "zadzwonić czy nie zadzwonić".
I tak zrobił się badziew.
SZKODA, że zmarnowano niezły potencjał.
Ocena 3/10
Dośc radykalne poglądy.
A może chodzi o to, że I seria wywołała furore? I nie przez taki całkiem krótki okres czasu.
Nie rozumiem ludzi którzy są tak zakręceni że liczy się tylko ich własne "ja". Którzy nie przyjmują krytyki a zdanie innych się nie liczy.
co do Magdy M..
Z żalem muszę tez stwierdzić że kolejne serie to były pomyłki.. 2 sezon mógł wyglądać o niebo lepiej i cały serial skończyć się na 30 odcinkach. Niestety zwyciężyła ta druga strona.. pieniądze. Ale to było do przewidzenia.
Ten, kto chciał zatracić się w świecie Magdy M. zrobił to.
Magda M. to nie Dno przez duże D. .. to serial, gdzie wiele tysięcy ludzi potrafiło się zapomnieć przez te kilkanaście minut. O to w tym wszystkim chodzi.. O pokazanie innej strony życia.
Jak ktoś zauważył tylko że główna bohaterka beczy i rozmyśla to gratuluję spostrzegawczości i inteligencji :) Serial zmierzał trochę w innym kierunku, a jego twórcom się to jak najbardziej udało.
Zgadzam się z poprzednikiem co do tego, że "wiele tysięcy ludzi potrafiło się zapomnieć przez te kilkanaście minut" <wiem po sobie ;) >. Fakt, że serial był trochę przekoloryzowany i, że w realu takich historii nie ma, ale miło się tak czasem "odciąć" od świata ;)
Poza tym nie spotkałam się jeszcze z filmem/serialem, który podobałby się wszystkim.
Aha czyli twoim zdaniem jak ktoś nie lubi serialu Magda M. i nie znalazł w nim nic sepcjalnego to znaczy że jest mało inteligentny. Fabuła tego serialu jest prosta jak budowa cepa, a dużo ludzi go oglądało bo lubią seriale o miłości, a niektórym panną się podoba Małaszyński i dlatego go oglądały.
To że krytykuje jakiś film to znaczy że nie przyjmuję krytyki liczy się tylko moje własne "ja", a zdanie innych się nie liczy.Weź ty się puknij w czoło, przecież to nie ma żadnego sensu. Forum służy do wyrażania własnych opinii i jak się coś komuś nie podoba to piszę o tym. To ty nie umiesz przyjmować krytyki i jak ktoś źle się wypowie o twoim ukochanym serialu to go wyzywasz od mało inteligentnych. Jak ci się podobał twoja sprawa, mi się nie podobał i dla mnie jest dnem.
I jeszcze jedno. ZMIERZCH TEŻ MI SIĘ NIE PODOBAŁ, A PRZYNAJMNIEJ PIERWSZE 30 MIN BO WIĘCEJ NIE DAŁAM RADY OBEJRZEĆ, NUDY!!!!.